reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kouzlo lásky: Příběh z Kámasútry

Perfumed Garden: Tales of the Kama Sutra

Další název:
Tales of Kama Sutra
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Kouzlo lásky: Příběh z Kámasútry

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.8.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2010
johnny-rk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2009
KISSASS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.10.2011
cremo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8119minih8119Havana (1990) 
Havana n
minih46071minih46071Má matka špiónka (2000) [TV film] 
My Mother, the Spy n
minih49014minih49014Krev mojí krve (2009) 
Le premier cercle n
minih15960minih15960Pluj tiše, pluj hluboko (1958) 
Run Silent Run Deep n
minih52714minih52714Všichni opouštějí Brisbane (2007) 
All My Friends Are Leaving Brisbane n
minih29675minih29675Baby (2000) [TV film] 
Baby n
minih16829minih16829Požáry a spáleniště (1980) 
n
minih59661minih59661Pravda (2005) 
Truth n
minih51260minih51260Perezovi (1995) 
The Perez Family n
minih39896minih39896Předtucha (2004) [TV film] 
Premonition n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 %
3   - curil
6   - satyr
6   - johnny-rk
7   - rosta12
5   - dals
8   - Zdenek13
1   - KISSASS
6   - cremo

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

24 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

12:40 - 13:10

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130345

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.642/0.617