ohodnotit

Kouzelníkův návrat

Další název:
The Magician’s Return
Žánr:
Rok:
1984
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1985
„Příběh prvního poválečného léta v pohraničí.“

Celkové hodnocení filmu Kouzelníkův návrat

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2017
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.12.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.6.2016
Krupe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2011
ladislava.blazkova.7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.8.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40001minih40001Jak se krotí krokodýli (2006) [TV film] 
Jak se krotí krokodýli n
minih98798minih98798Bernie (2011) 
Bernie n
minih39173minih39173Život je zázrak (2004) 
Život je čudo n
minih51366minih51366Pohřben na Sibiři (1991) 
Zateryannyy v Sibiri n
minih158837minih158837Prokletí spící panny (2016) 
The Curse of Sleeping Beauty n
minih58369minih58369Útěk ze Sibiře (2010) 
The Way Back n
minih4312minih4312Blbý a blbější (1994) 
Dumb and Dumber n
minih141763minih141763Zasvěcení (2016) 
Goat n
minih78882minih78882Smrt superhrdiny (2011) 
Death of a Superhero n
minih47577minih47577Zrcadla (2008) 
Mirrors n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (8)
5   - argenson
6   - Pitryx
5   - Snura
5   - melakara
6   - Krupe
6   - Kycky
6   - rosta12
9   - ladislava.

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

10:05 - 10:40

25 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

09:55 - 10:40

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

09:45 - 10:50

45 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Sňatek z rozumu (2010) [TV fil...

10:25 - 12:20

5 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155273
Osobností: 641928
Fotografií: 593611
Plakátů: 282243
Obsahů a biografií: 142279

Poslední komentáře

Bumblebee (2018)

Chudé.....

Bumblebee
Vzhledem k tomu, že asi jako   většina z nás jsem měl   možnost vidět ostatní   "plecháčové" filmy, tak pro   mne Bumblebee v tom srovnání   více >

Autor: RoCo | Hodnocení: 4 / 10

Pozor, hodný pes (2003)

Pozor, hodný pes
Vzhledem k tomu, že je to   film pro děti, tak to asi   splní svůj účel. Dětem by   se tenhle sci-fi příběh   mohl líbit, protože pes je   opravdu nejlepší přítel   člověka.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Pašerák (2019)

Pašerák
Na svůj věk je Eastwood   docela čilý, což je   samozřejmě dobře. Když   jsem slyšel o jeho dalším   filmu, těšil jsem se.   Nakonec to bylo více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

O princi Truhlíkovi (1996) [TV i...

O princi Truhlíkovi
Taková nepříliš výchovná   pohádka, z níž vyplývá,   že vzdělaný, ale zbabělý   a od běžného života   odtržený člověk i   rozmazlený analfabet, více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 4 / 10

Bravados (1958)

Bravados
Gregory Peck v roli rančera,   jde ve stopách 4 zločinců o   kterých je přesvědčen, že   zabili jeho ženu, když nebyl   doma. A v malým zapadlém více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.157/0.121