reklama
 
ohodnotit

Kouzelné dobrodružství

Rok:
1982
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1983
„Film o přátelství, nevydařených láskách a ranách života na motivy románu francouzského prozaika Alaina Fourniera“

Celkové hodnocení filmu Kouzelné dobrodružství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.11.2015
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2015
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.1.2014
toaneta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.6.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19854minih19854Stůj, nebo maminka vystřelí! (1992) 
Stop! Or My Mom Will Shoot n
minih41214minih41214Osudy hvězd (?) [TV seriál] 
n
minih112144minih112144Andělé všedního dne (2014) [2k digital] 
Andělé všedního dne n
minih60345minih60345Můj kamarád tiká (1987) 
Můj kamarád tiká n
minih13403minih13403Na veliké řece (1977) 
Na veliké řece n
minih106374minih106374Na druhý pohled (2014) [TV film] 
Na druhý pohled n
minih63129minih63129Sedm bratrů (1967) 
I sette fratelli Cervi n
minih11223minih11223Profesionál (1981) 
Le professionnel n
minih46053minih46053Zločin v Sillicon Valley (1999) 
New World Disorder n
minih34047minih34047Bratrstvo ticha (2002) 
Le pacte du silence n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
7   - jarda53
4   - hvezdyn
8   - jmenuji.se
7   - Faye
8   - melakara
7   - Kycky
8   - rosta12
10 - Gremmie
9   - toaneta

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:50 - 04:59

86 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

04:00 - 04:25

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:00 - 04:55

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Milostná rošáda (1994) [TV fil...

02:55 - 04:25

81 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262458
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.314/0.278