reklama
 
ohodnotit

Kotrmelec

Další název:
The Somersault
Žánr:
Rok:
1961
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
9.3.1962

Celkové hodnocení filmu Kotrmelec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.1.2015
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2018
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2016
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.6.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.2.2018
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.5.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53514minih53514O tlustém pradědečkovi (1970) [TV inscenace] 
O tlustém pradědečkovi n
minih100938minih100938Gambler (1974) 
The Gambler n
minih86636minih86636Náhradnice (2011) 
The Decoy Bride n
minih11679minih11679Lunapark smrti (1985) 
The New Kids n
minih56844minih56844Hon na lišku (1966) 
Caccia alla volpe n
minih19590minih19590Star Trek: První kontakt (1996) 
Star Trek: First Contact n
minih38287minih38287Vybíjená: Běž do toho na plný koule (2004) 
Dodgeball: A True Underdog Story n
minih50951minih50951Červené jako krev (1989) 
Blood Red n
minih41115minih41115Není houba jako houba (1996) [TV inscenace] 
Není houba jako houba n
minih19002minih19002Slaměný klobouk (1940) 
Un chapeau de paille d'Italie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 % (8)
4   - argenson
2   - curil
6   - Pitryx
7   - hvezdyn
2   - ponorka.ba
6   - Kycky
9   - oulisna
6   - rosta12
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152371
Osobností: 636550
Fotografií: 578532
Plakátů: 275681
Obsahů a biografií: 139841

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.297/0.265