NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Korunní princ Rudolf [TV film]

Kronprinz Rudolf

Rok:
2006
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
30.4.2006

Celkové hodnocení filmu Korunní princ Rudolf

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2011
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.8.2014
JanaOss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2009
Myrsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2011
Luciferek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2010
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2008
Katra9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2579minih2579Aféry mé ženy (1972) 
Aféry mé ženy n
minih119271minih119271Zvrácená sestrička (2013) 
Nurse 3-D n
minih52954minih52954Dračí past (2008) 
Dragon Hunter n
minih41399minih41399Lékařská akademie (2004) 
Intern Academy n
minih78705minih78705Temné síly (1980) 
Harlequin n
minih22635minih22635Vlčie diery (1948) 
Vlčie diery n
minih34927minih34927Rukojmí (2005) 
Hostage n
minih56113minih56113Dvakrát dvě je někdy pět (1955) 
Kétszer kettö néha öt , 2 x 2 néha 5 n
minih41795minih41795Moje Superbejvalka (2006) 
My Super Ex-Girlfriend n
minih5709minih5709Čtyři sluhové a čtyři mušketýři (1973) 
Les Quatre Charlots mousquetaires n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 % (10)
8   - clara.bow
8   - satyr
7   - Kycky
6   - Andrejevna
8   - JanaOss
8   - Zdenek13
8   - Myrsky
8   - Luciferek
7   - mirek52
9   - Katra9
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177037
Osobností: 676757
Fotografií: 707178
Plakátů: 336612
Obsahů a biografií: 161786

Poslední komentáře

Dívka z Parmy (1963)

Dívka z Parmy
Film není čistou komedií,   obsahuje několik komických   scén, ale více   dramatických. Příběh   mladé dívky Dory, která je   sirota a snaží se více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Na dostřel (1993)

Na dostřel
Akční krimi s komponenty   filmového thrilleru. Dnes   možno s odstupem napsat, že   je to klasický Bruce Willis   90. let, kdy byl podle mne   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Gangster, policajt a ďábel (2019...

Gangster, policajt a ďábel
Policie a gangsteři. Věční   rivalové bez bázně a hany.   I stane se zajímavá   okolnost, že se tyto dva   tábory spojí. Tou okolností   je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Na divoké vlně (2012) [DCP]

PROCESOR!

Na divoké vlně
Snímek je atraktivní,   protože kdo by neměl rád   moře, že. Když se k tomu   ještě přidá cesta za svým   snem, tak je jasný, že se   nudit více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Reminiscence (2021)

Reminiscence
Je o mě všeobecně známo,   že v případě Hugha   Jackmana nejsem moc schopna   objektivně hodnotit.   Nicméně, zkusím to.
První   co mě u více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení