Duben
ohodnotit

Kopačky

Forgetting Sarah Marshall

Další název:
Nie wieder Sex mit der Ex; Faceci tez placza
Rok:
2008
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
19.6.2008
„Neskutečně katastrofická romantická komedie.“

Komentáře k filmu Kopačky

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.10.2011
První půlka filmu výborná,   ale jakmile se hlavní hrdina   začne zamilovávat do   brunetky, je to už nuda. Film   ztrácí tempo a začíná se   podobat hollywoodským   románkům. Tak za u nás   neokoukané tváře a první   část snímku nadprůměr v   hodnocení.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.6.2009
Forgetting Sarah Marshall
Když jsem viděla tuhle   komedii poprvé musím říct,   že se mi líbila, vlastně se   mi líbila hodně, po dlouhé   době jsem se k ní vrátila a   zjistila jsem, že se zase o   nic extra převratného   nejedná.
Samozřejmě   velkým plusem je Mila Kunis,   kterou já zbožňuji a tak   mne její přítomnost velmi   těšila, dokonce se tam   objevil i můj další   oblíbenec a tím není nikdo   jiný než Paul Rudd a to je   tak asi všechno, ne vlastně   ne film má jednu další   výhodu, ale k té až   nakonec.
Jak sám   název napovídá, je jasné   jakým směrem se bude   příběh odvíjet, kapočky,   každý jsme je dostali či   rozdali, ale upřímně nikdy   na nich nevidím nic   vtipného, což se asi   režisér Nicholas Stoller   pokoušel změnit, i když se   jedná o jeho prvotinu nelze   říct, že by to byl nějaký   komediální odpad, ale   kopačky jako hlavní téma je   trochu chabé. Jestli to bylo   vtipné? Tak sem tam ano, ale   zase ne tolik abych to mohla   označit za nejlepší komedii   roku, Jason Segel, já nevím   nějak jsem mu prostě   nepřišla na chuť a bohužel   nebo snad bohudíky ani díky   téhle roli, zoufalý   odkopnutý jedinec, který   odjíždí na ostrov aby   otravoval životy lidem okolo,   co k tomu dodat, áá ano,   ještě ta výhoda a   samozřejmě tou výhodou je   Russell Brand, který tam   perlí asi ze všech nejvíc.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Další povedená a sprostá   komedie z Apatowovi dílny.   Výborní herci a smršť   vtipů kde je nejčastější   téma sex. Takhle by měla   vypadat inteligentní vtipná   podívaná.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.7.2012
Málokterá americká komedie   - zvlášť s přídomkem   romantická - mně padne do   noty, k sledování této   vedla především zvědavost   - kdo je Jason Segel a co na   něm vidí Michelle Williams   (doufala jsem v hodně velkou   sílu osobnosti, či obrovský   smysl pro humor, nejlíp   obojí, jelikož z fotografií   dost nechápu, ačkoliv je   známo, že láska je   slepá:-)). No, abych to   rozsekla, neposunula jsem se   dál, po Jasonovo   obnažovacích scénách   nechápu ještě víc..., ale   tento problém se nakonec   ukázal jako nepodstatný pro   to, že jsem si svých 111   minut naprosto neužila,   dějovou linií s více než   méně trapnými momenty   počínaje a směskou   nesympatických osob konče,   nemohu vyjmout ani Milu Kunis,   ježto ve své hloupé roli   krákala, že by obživly i   Goghovy vrány v pšeničném   poli, letmé úsměvy nakonec   vyloudil ten, jehož jsem   zpočátku odhadovala na   krále trapáků - Russell   Brand.
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.10.2008
Bože, tak tohle byl nářez!   Tenhle film byl jízda jako   hrom a prostě mě dostal se   všim všudy. Fakt nářez,   doporučuju všem!
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Nadpriemerna   komedia-nenapadna,ale o to   viacej prijemne   prekvapila.Zaujimavy a vtipny   scenar a talentovani mladi   herci stoja za pozornost.Aj   ked sa jedna o komediu mnoho   scen je realnych a stavaju sa   aj v beznom zivote/teda okrem   toho,ze by ste chodili so   serialovou hviezdou a po   rozchode s nou vas ihned   zbalila nadherna recepcna   :))))))/.Btw Mila Kunis ako   recepcna vyzera bozsky a   Kristen Bell jej nesiaha ani   po clenky.Je to dobra   komedia-doporucujem ju.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2014
Kopačky
Ono to zpočátku vypadalo na   super komedii, která jednak   působí oddychově a pak   také předvede povedený   humor. Velká škoda, že se   to zvrhlo v tuctový americký   film s nespočetněkrát   omletou romantickou zápletkou   a stejně neoriginálním   rozuzlením, protože to   vlastně, jak nás u léta   hollywoodští tvůrci   přesvědčují, ani jinak   nejde. Tento neduh ovšem   nemění nic na tom, že jsem   u filmu dobře zabavil. A   kdyby nic, tak aspoň na   žhavou Milu Kunis se dá   dívat.
lucymat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Příjemná oddechovka   pohybující se lehce nad   průměrem. Ústřední   rozejitá dvojice moc   nenadchne, ale velké   množství vedlejších postav   a postaviček upadající   pozornost vždy vrátí do   svých kolejí - Hillem   začínaje a drsným   Richmondem konče. Cukrkandlem   i odhalováním se tu   nešetřilo, takže milovníci   žánrovek budou spokojeni.
Máša13
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.7.2012
Klasická bláznivá romantická komedie
No,už jsem viděl horší   věci,ale i podstatně   lepší...Prostě americká   klasika,předvídatelné   fóry,scény,dějová linie a   hlavně hapy   end.Dokoukáno,ale   pochybuji,že si to ještě   někdy pustím:-)
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2011
Hlavní hrdina mně byl ze   začátku dost nesympatický a   komedie prakticky také.Ale   postupně jsem zjišťoval,že   je to vlastně zdařilá   inteligentní komedie bez   zbytečných trapných   stupidit.Sice jsem se   neřehtal,jen usmíval,ale   film mě opravdu   bavil.Segelovi jsem nakonec   fandil.V komediích o lásce   vždycky bude nějaká slabá   pasáž.Kopačky to ustály   ale velmi dobře.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2014
Po ne zas tak dlouhé době   romantická komedie, která   mě vážně pobavila. Možná   je to ale tím, že u Apatowic   filmu se ten subžánr   vlastně hledá docela   obtížně a místy se   ztrácí úplně pod, pro   tuhle partičku typickým,   humorem. Což je vlastně   hrozně fajn. I když kostra   dává tušit maximálně dva   předpokládané konce- buď   se úvodní pár dá po všech   peripetiích znovu dohromady,   nebo si hlavní hrdina   nabrnkne holku, která za to   stojí...
Ale věřte   mi nebo ne, to je vlastně   úplně vedlejší. Celý je   to totiž hlavně velká   sranda, kterou se neopovažuji   brát moc vážně. Všichni   herci si své role očividně   velmi užívají, přesto tři   figury vyčnívaji nad   ostatní. Totiž hlavní   hrdina Jason Segel, který   dostane až nečekaně dost   vtipných situaci (a začíná   a končí zcela nahej, což mi   nedělalo zrovna dobře, ale i   tak to pobavilo, obzvlášť,   když ta první situace prý   vychází z jeho reálné   zkušenosti). Potom je tu   skvěle úslužný tlouštík   Jonah Hill, jenž má sice   omezený prostor, ale   využívá ho na sto procent.   Pokaždé, když se objeví,   jsem se smál. S přehledem   nejlepší je ale popstar   Aldous Snow v podání Russela   Branda. A to říkam s velkým   potěšením, protože díky   jednomu nejmenovanemu webu,   který rád čtu, jsem si na   něj vytvořil téměř   averzi- byl zde titulovan   třeba jako "řitní   dred". (Samozřejmě to   je celý myšlený jako ne   zrovna společensky korektní   humor). Jeho role zde je   naprosto kouzelná. Je úplně   upřímný, téměř vypitý a   skvěle nadabovaný. (Vůbec   mě tudíž neprekvapilo,   okolo koho se točí další   režisérův film) A když se   sejdou kočky Mila Kunis a   Kristen Bell u jednoho stolu s   Jasonem Segelem a Russelem   Brandem a přijde je   obsluhovat Jonah Hill, o   prvotřídní zábavu je   postaráno. I ta rocková   opera se Segelovým zpěvem   mě bavila (opět, prý   Segelova vlastní   zkušenost).
Že se tu   objeví i předvídatelná   klišé se zmiňovat nemá   cenu. Mě tu totiž nijak   neotravovali, jde totiž v   první řadě o dobrou zábavu   a romantika je jenom hodně   vedlejší produkt. Čert   tudíž vém, že se Segel s   Kunis k sobě příliš   nehodí a těžko říct, co   je k sobě vlastně   táhne...není to důležité.   75%
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.7.2008
Filmů na téma láska bylo   už natočeno spoustu. Tenhle   film se mi líbil. Docela jsem   se u toho hodně zasmála.   Bylo to tak trochu ze života   a Hawai je opravdu krásná   země. A hlavně to dobře   dopadlo. Už jsem myslela, že   se k ní vrátí.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Další z povedených o sexu a   vztazích pojednávajících   komedií z dílny Judda   Appatowa , která si své   diváky určitě najde. Musím   vyzdvihnout herecké obsazení   hlavních mužských i   ženských rolí , bez nichž   by snímek nebyl až takovým   zážitkem a také malebné   prostředí Havajských   ostrovů s nádhernými   západy slunce. V neposlední   řadě se mi také líbil   akurátně sprostý slovník   všech zůčastněných ,   který dává snímku tu   správnou špetku vulgarity.   Na druhou stranu by si snímek   zasloužil trochu prostříhat   a zkrátit alespoň o 15 minut   a výsledek by byl ještě   lepší. ;-)
Cinik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Nemohu si pomoci, ale skoro   celý film jsem se nudil,   pouze na konci to bylo trošku   lepší. Herečky jistě byly   sexy, ale to jsou v každém   takovém filmu. Pobíhající   a kompletně zabíraný nahý   hrdina možná není v   každém filmu, ale nevidím   důvod, proč za to dávat   nějaké hvězdičky. Pokud to   mělo být komické či   alespoň zajímavé, tak   sorry, ale nedošlo mi to.   Zcela tomu chyběla šťáva,   nebyl tam prakticky jediný   moment, který by mne   zaskočil nebo zaujal.   Upřímě se přiznám, že   nechápu, za co ten film   dostává od hodnotících   vysoká hodnocení nad 50 %,   to už by je mohl dostat   opravdu každý film. A pod   pojmem komedie si představuji   něco jiného. První půlka   filmu **, druhá ****, takže   průměr ***. A co nejrychleji   zapomenout
Pyjan_eS
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.1.2009
Docela dobře plynoucí   filmeček o lidských   vztazích, kde ve své roli   exceluje Jason Segel, po boku   velmi pěkných hereček a   navíc v atraktivním   prostředí. Hned jakoby se   vrátilo léto :-) Nudit se   nebudete...Scény "nahý   rozchod a loutkový   muzikál" vychází z   Jasonova reálného života.
Rumenka
Hodnocení:
Přidáno: 7.8.2008
Jeden z takových těch moc   amerických filmů. Jediný   štěstí že jsem na to v   kině byla načerno, takže   jsem zase jednou zbytečně   nevyhodila prachy, když jsem   po dvaceti minutách   odcházela. Týpka nechá jeho   lady a on je z toho až   mooooooc mimo. Ona a její   novej a on se shledaj na   havaii což znamená že ten   chudák bude celou dobu na   prášky a všichni ho budou   litovat a říkat mu at se   pochlapí. No a on jak je   celej vyřízenej z bejvalky   si nevšímá recepční,   která je do něj mimo.   Pochlapit by se měl i   scénarista a režisér.
lucka5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.5.2011
Povedená komedie, která mě   ovšem nezaujala tak, že bych   ji musela vidět víckrák.   Ale rozhodně doporučiju   skouknout.
Pyjan_CLIT
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2009
V jednoduchosti je   krása,povedená komedie o   lidských vztazích u které   se určitě nebudete nudit.   Navíc s mojí oblíbenou   Kristen Bell ;-)
johny77
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.11.2008
8/10
Od začátku nás děj   zavádí do idilického   vztahu,který se jaksi   zadrhne..a od tedy se   rozvíjí povedená vtipná   zápletka u které se jsem se   docela pobavil,takže vřel   doporučuji.
TheNail
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.11.2008
Kopačky jsou fajn..
Film to byl fajn..Hlavní   protagonista je mi velice   sympatický(How I Met Your   Mother se na tom dost   přičinilo),děj byl lehce   natáhlý(IMHO).
Líbilo se mi to.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih147723minih147723Všechno nebo nic (2017) 
Všechno nebo nic n
minih158260minih158260Královská zima (2017) [TV film] 
A Royal Winter n
minih10896minih10896Krvežízniví milenci (1970) 
The Vampire Lovers n
minih110203minih110203Cesta do Švédska (1965) 
I'll Take Sweden n
minih42191minih42191Lupič z povolání (1987) 
Grand Larceny n
minih79496minih79496Hana to hebi 3 (2010) 
Hana to hebi 3 n
minih145304minih145304Krása na hřišti (2008) [TV film] 
Model Ball n
minih29004minih29004Sestra Emanuelle (1978) 
Suor Emanuelle n
minih45528minih45528Draculovy nevěsty (1960) 
The Brides of Dracula n
minih32136minih32136O lidech a tramvajích (1958) 
n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani