reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kontrarozvědka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.12.2011
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2011
seagal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.7.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.6.2008
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2008
foxx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2010
georgejiri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2013
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2010
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.11.2007
ulunka2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2008
vilo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2007
rudolpho
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih77312minih77312Forget Me Not (2009) 
Forget Me Not n
minih56811minih56811Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka (2010) 
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader n
minih41200minih41200Krátký příběh (1988) 
Krátký příběh n
minih24168minih24168Zúčtování v Malém Tokiu (1991) 
Showdown In Little Tokio n
minih71590minih71590Duel (2000) 
Kuet chin chi gam ji din n
minih43592minih43592Oni přicházejí (2002) 
They n
minih69777minih69777Hrozba z temnot (2009) [TV film] 
Rise of the Gargoyles n
minih11578minih11578Lost Highway (1997) 
Lost Highway n
minih110245minih110245Globální hráč (2013) 
Global Player - Wo wir sind isch vorne n
minih39394minih39394Shrek Třetí (2007) 
Shrek the Third n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 %
6   - curil
6   - vojtam
1   - seagal
8   - catamount
7   - R.RICKIE
7   - lejtenant
5   - stanko
7   - rosta12
5   - foxx
6   - Pauleto
6   - georgejiri
8   - kvaca
5   - Bimbaša
5   - Berny.GB
6   - ulunka2
6   - vilo
6   - rudolpho
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140628
Osobností: 602773
Fotografií: 521018
Plakátů: 252285
Obsahů a biografií: 129661

Poslední komentáře

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

ak

Svět pod hlavou
Seriál skvělý , ale je   nutne jej zhlédnout od 1.   dílů aby jste pochopili   souvislosti, jinak v   ostatních dilech Marvana   nepochopite. více >

Autor: alenakon

Návrat sedmi statečných (1966)

Návrat sedmi statečných
Snímek ´Sedm statečných´   se stal kultem mezi westerny a   jako takový se jeví jako   naprosto nepřekonatelný. To   tvůrci zřejmě tohoto   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Noční můra v Elm Street 4: Vládc...

Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu
Čtvrtý snímek o vrahovi ve   snu už kýpí podivností a   nesystémovostí děje. Ten je   hodně zkratkovitý,   zmatečný a ztrácí na   logice. To více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.156/1.13