reklama
 
ohodnotit

Konec dětství

The mudge boy

Další název:
Ten kluk Mudge
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
94 minut
„Nelehká cesta k dospělosti!“

Celkové hodnocení filmu Konec dětství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2012
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.8.2011
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.5.2013
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.11.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.10.2016
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.12.2008
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.9.2011
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.4.2009
5000
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.9.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18840minih18840Síla lásky (1995) 
Something to Talk About n
minih44424minih44424Beze mě: Šest tváří Boba Dylana (2007) 
I'm Not There n
minih40150minih40150Noční hlídka (2004) 
Nočnoj Dozor n
minih133843minih133843Poslední lovec čarodějnic (2015) 
The Last Witch Hunter n
minih24555minih24555Slunovrat (2008) 
Solstice n
minih49880minih49880Dead Like Me: Life After Death (2009) [Video] 
Dead Like Me: Life After Death n
minih14954minih14954Omen IV: Procitnutí / Přichází Satan - Procitnutí (1991) 
Omen IV: The Awakening n
minih31701minih31701Krásná hašteřilka (1991) 
La belle noiseuse n
minih43480minih43480Kukuřičné děti 5: Pole teroru (1998) [Video] 
Children of the Corn V: Fields of Terror n
minih84778minih84778Žena (2011) 
The Woman n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78 % (10)
6   - mat.ilda
9   - vojtam
8   - olgab
9   - xebece
7   - MysteryIll
7   - petule611
9   - rosta12
10 - deepend
4   - leopard60
9   - 5000

TV Program

ČT1 - Doktor z vejminku (1982) [TV s...

10:15 - 11:00

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemná Brazílie - Divoký pant...

09:55 - 10:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:40 - 10:55

52 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

12 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152331
Osobností: 636479
Fotografií: 578339
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139806

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.472/0.252