reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Komando Leopard

Kommando Leopard

Žánr:
Rok:
1985
Délka:
103 minut
„Tvrdí žoldnéři bojují o přežití...“

Celkové hodnocení filmu Komando Leopard

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.7.2013
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.6.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2011
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.2.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.6.2011
frankleone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.8.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13878minih13878Nejlepší ženská mého života (1968) 
Nejlepší ženská mého života n
minih84779minih84779Nevěrníci (2012) 
Les Infidèles n
minih49954minih49954Kouzla králů (2008) [TV film] 
Kouzla králů n
minih79346minih79346Oko dítěte (2010) 
Tung ngaan n
minih32750minih32750Zeptejte se Cindy (2001) 
Good Advice n
minih11687minih11687Lupiči těl (1993) 
Body Snatchers n
minih27540minih27540Zámek hrůzy (1999) 
The Haunting n
minih47668minih47668Rallye smrti (2008) 
Death Race n
minih58429minih58429Falešná ruka zákona (1963) 
The Wrong Arm of the Law n
minih29889minih29889Město duchů (2002) 
City of Ghosts n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 %
8   - martin.stu
6   - Bara.40
5   - RM
7   - R.RICKIE
8   - satyr
9   - whack
7   - Kycky
7   - rosta12
5   - frankleone
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.274/0.246