reklama
 
ohodnotit

Koloseum

Coloseum

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Koloseum

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.7.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2006
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2011
Petr666222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2009
Kotrca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2008
pan.bk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Vladimiros
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2010
hospoda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33282minih33282Vivat Beňovský! (1975) [TV minisérie] 
Vivát, Benyovszky! n
minih58465minih58465Elvíra – strašidelný zámek (2001) 
Elvira's Haunted Hills n
minih36955minih36955Evelyn (2002) 
Evelyn n
minih13004minih13004Msta v Hong-Kongu (1995) 
Hei bang ji xiong n
minih35783minih35783Moje válka (2001) 
Boźe skrawki / Edges of the Lord n
minih35472minih35472Aerosomnia (2000) 
n
minih37680minih37680O mladém čertu Žahánkovi (1991) [TV seriál] 
n
minih7865minih7865Gepard (1963) 
Il Gattopardo n
minih29508minih29508Pravá blondýnka (2001) 
Legally Blonde n
minih63553minih63553Trapped Ashes (2006) 
Trapped Ashes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (12)
7   - Agostino
5   - R.RICKIE
8   - lionheart
8   - sluníčko
7   - dals
7   - Petr666222
8   - Miloš11
7   - Zdenek13
9   - Kotrca
8   - pan.bk
8   - Vladimiros
8   - hospoda
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273105
Obsahů a biografií: 138458

Poslední komentáře

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dámský klub (2018)

phs

Dámský klub
divat se na fakt starce s   protezama, jak se libaji se mi   moc nelibilo, ale krome   tohohle jsem se moc hezky   pobavila :-)

Autor: phs | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.325/0.279