Jeden svět
ohodnotit

Kolja

Rok:
1996
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
15.5.1996
„Laskavá komedie o muži, který se domníval, že už nemůže být hůře a netušil, že právě prožívá nejkrásnější chvíle svého života.“

Komentáře k filmu Kolja

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.9.2012
Jsem, hrdý, že po létech   filmového strádání, se   usmálo na nás sluníčko a   dostali jsme za Kolju   prestižní cenu Oskara. Ale   sami víme, že Kolja není   zas tak vynikající, že jsme   měli lepší filmy a ty   propluly bez nějakých   větších fanfár. Prostě si   myslím, že film vznikl v   době, která ve světě   někoho zajímala s   dojímavým příběhem,   malého chlapce, kterého   opustila krkavčí máma,   zachtělo se jí, žít jinde,   než v Rusku, někde, kde   létají pečení holuby do   huby. Děti nejsou herci,   když to v dítěti je, tak to   jde samo. Sami známe dost   našich dětských   hvězdiček, kteří byly   výborní, ale herectvím se   neživí. Takže zbývají   pidi role, dnes již skoro   zapomenuté herečky Slávky   Budínové, tato role byla pro   ní velice trapná, kde se ale   téměř loučí s diváky.   Zbývá Zdeněk Svěrák,   který si svojí roli upravil,   tak,jak potřeboval poskládat   písmenka a naše super   herečka Libuška   Šafránková, pro kterou to   nebyla velká role ale proč   se nepodívat na její   erotické scény...
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.8.2009
Také přiznávám,že jsem   byla docela zklamaná - asi   jsem čekala něco víc. Nebo   spíš něco jiného...   nevím. Vyloženě se mi tam   líbil jenom ten malý ruský   klučina - scénka,kdy se   ztratí v metru a vytrvale pak   čeká u mozaiky,zobrazující   Moskvu,mě opravdu dojala.   Nebo když   "telefonuje"   babičce - sprchou... Ale že   by to bylo na Oscara??? No,   nevím...
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2019
Kolja je skvělý film,   přesto mám raději Obecnou   školu, která toho Oscara   měla dostat. Hlavní však   je, že to zůstalo v rodině   a při nedávné repríze jsem   si Kolju zase oživila.   Zůstal ve mě takový milý   pocit a to není po   zhlédnutí filmu málo.
hvezdyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2006
Koukal jsem, že přede mnou   ohodnotili desítkou tento   film pouze tři uživatelé. A   i já si myslím, že si toto   ohodnocení zaslouží.   Odmítám myšlenku, že byl   účelně natočen pro Oscara,   jak někteří podotkli. Tento   osud měl snad film   Tmavomodrý svět, který   nakonec zcela vyhořel. Film   Kolja obsahuje dojemný a   lidský příběh. Oceňuji   práci kamery i práci   hereckých představitelů.   Film byl úspěšný i díky   kvalitnímu původnímu   scénáři.
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.11.2011
Otec+syn ve svém Oscarovém   filmu,který je už asi také   každému znám a popisovat ho   nemá smysl.Je to hezky   natočený film se silným   námětem,dobrými herci atd.
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2013
Tragikomický příběh plný   lidskosti a sebeobětování.   Laskavý jemný český humor   už jen dokresluje citlivý   příběh, který by se   klidně mohl i stát.   Nádherná kamera vyobrazuje   dobu a podstatu realismu. Děj   je neuspěchaný, jednoduchý   a hlavně velice   srozumitelný. Andrej Chalimon   je roztomilý chlapec, což   nese jistý um a   profesionalitu. Práce s ním   s ohledem k jeho věku jistě   nebyla jednoduchá, ale   výsledek stojí zato. Zdeněk   Svěrák opět dokázal, že   je nejlepší český   scénárista a jeho syn Jan se   zase vypracoval ve   vynikajícího režiséra.   Úspěch tohoto snímku je   nezpochybnitelně   zasloužený. Snad se také   stane českým národním   filmovým klenotem. Spousta   věrných diváků ho už tam   má.
M.A.G.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Jako ja jak mam rad ceske   filmy,tak tento byl pro me   velikym zklamanim a nedokazu   si vubec predstavit,za co   dostal oskara.Vykon pana   Sveraka byl pro me dost   ubohy.Jedine tak pan Vetchy   tam byl dobry.Sorry,ale toto   je muj nazor.
Petra.Barbie
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Absolutní kýč!
Na to, jaký byl kolem filmu   humbuk, je to slabotina na   ubohé úrovni. Zdeněk   Svěrák je nudný, jeho   herecký projev bezbarvý a   trapný, dějově je vše   příliš vymyšlené a   nepravděpodobné. Mé 3 body   jsou pouze za přirozený   výkon malého Andreje   Chalimona, který jediný v   tomto hloupoučkém snímečku   stojí za ocenění, jinak   zhola nic! Dojemná je možná   jen scéna, kdy si hošík   hraje na kremaci s krabicí od   bot, neboť jiné prostředí   nezná. Ani taková kapacita   herectví, jakou je Libuška   Šafránková, zde nijak   nevyniká. Stačí vidět   jednou a dost.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Kolja, zvláštní film, kdysi   jsme na něm byli se škollou   všichni povinně v kině.   Určitě je to povedený film   ale až tak mě neuchvátil.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.12.2011
Ako ďalej?
Mne to príde ako taká   príjemne natočená komédia,   ktorá síce sa dá pozrieť,   ale zas to nie je ani nič moc   extra. Priznám sa, mne moc   nesedia tieto troška   politicky zafarbené komédie,   moc im nechápem. Humor a   politika, to moc nejde.   Ondřej Vetchý bol však   perfektný. A hlavne mrazilo,   keď pri štrnganí kľúčov   sme tam stretli toho   nepríjemného   vyšetrovateľa, krutá   realita
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.11.2016
Nemyslím že zrovna tento   Český snímek byl oscarový   ale budiš nechalo se na to   koukat,ze začátku trochu   nudnější, než se objeví   malý kluk pak je to   záživnější.
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.9.2012
Za co Oskar?
Také patřím mezi ty   uživatele, kteří čekali od   tohoto snímku víc. Úvod je   protáhlý, nudný, pak se to   trošku rozjede a Chalimon   bude žít se Svěrákem, ale   opravdu nevím, za co ten   oskar? Za co, pro Boha? Také   se mi moc nelíbyl ten výkon   zdeňka Svěráka a vlastně   celý film jsem moc nepobral.   Od oskarového českého filmu   jsem čekal asi moc. Opravdu   byl pro mě snímek   zklamáním.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.1.2015
Přestože Svěrák hrál v   celé řadě úžasných   filmů tak Kolja je pro mne   tím nejsilnějším. Oskar   naprosto zasloužený.
moldovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.10.2007
Svěrák je prostě Svěrák!   Jeho jemnému a poeticky   laděnému humoru nelze nic   vytknout. Svěrákův humor a   vysoká dávka lidskosti - to   je koření tohoto filmu.   Oscara dostal zaslouženě.   Nelíbí se těm, kteří za   humor uznávají pouze scény,   při kterých se smíchem   popadají za břicho. Ti ať   se dívají na Kameňák,   Dědictví a pod.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2012
Kolja je jistě milý film,   ale proboha, proč to má být   černá komedie! Je to spíše   taková červená knihovna,   kdy se splácalo všechno   dohromady, fingovaná svatba s   Ruskou a srpen 1968. Trochu   moc na komedii. Kalkul na   city. Poprvé mi to všechno   vadilo, podruhé už jsem   našel určité kvality.   Slušné.
hejtman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2006
proč ne 10, protože   Pelíšky. Tím je myslím   řečeno vše podstatné z   pohledu běžného českého   občana.Je to moc dobře   udělané , nemá to snad   slabinu až na jednu dvě   věci.Moc komerční, / jak   poznamenal kolega přede mnou   /takové americké, prostě   dobře ušité s plánem pro   pana Oskara a hlavně chybí   mě zde lehkost a více   drsného černého humoru.
Jinak klobouk dolů ,   panové.
red.mann
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.2.2020
Jedna velká paráda od   mistrů Svěráků. Dobře   namíchaná směs humoru,   tragiky doby a lidství.   Výborná kamera, úžasné   dialogy a navíc perfektní   Kolja.
Máša13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2019
Hodnotím
po druhém skouknutí, kdy   jsem tedy logicky připraven o   kouzlo okamžiku, překvapení   a vtipu.Ale i tak   jednoznačně typicky   Svěrákovská smutná   komedie, kde se pobavíte, ale   zároveň je Vám brnkáno na   citlivou strunu...Výborné   herecké výkony, super   natočeno, Oskar jako   bonus.Fajn počin, který   právem vešel do našich   filmových dějin
Xpojntman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2016
Duo Svěrák a Svěrák s   tímhle filmem hodně dobře   zabodovalo a pravém získalo   Oscara. Ani mi tolik nevadí,   že ten malej klučina je   Rusák.
Nasudr
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2010
Od tohto filmu som čakal   oveľa viac. Nemôžem   pochopiť ako mohol získať   toľko ocenení, pretože   existujú desiatky lepších   českých filmov, či už s   Burianom, Marvanom,   Menšíkom, Kopeckým atď.   Dej bol smutný až   melancholický, s cieľom   hrať na city divákom, či   prípadným porotcom na   filmových festivaloch, pre   ktorých bol asi nakrútený.   Ruský chlapček zahral naozaj   na svoj vek vynikajúco,   avšak ďalej si nespomínam   na nič mimoriadne. Hoci   Svěrák patrí medzi mojich   najobľúbenejších hercov,   tento film stačí vidieť raz   a dosť.
Pardal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.3.2006
Moc dojemnej příběh, hodně   ukazuje jací tady uprosřed   evropy jsme, skvělej Svěrák   se svým osobitým typicky   českým humorem, do toho je   snímek skvěle zakomponovanej   do nejzávažnejších časů   naší novodobé historie,   krásně plyne, hodně ve vás   zanechá a ješte k tomu se   občas pěkně pousmějete ale   to nemusím vysvětlovat   protože tenhle film musel   vidět snad každej trochu   myslící čech...
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2005
Po řemeslné stránce dobře   zvládnutý film ověnčený   Oskarem. Nic víc a nic míň.
Ostrovan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2011
Andrej Chalimon ve svých 6   letech zřejmě v životní   roli, kterou mu napsal jeho   nový otec Zdeněk Svěrák.   Oscar naprosto zasloužený,   protože směs špetky   dojemného humoru v   melancholickém snímku je v   podání Svěráků ten   správný recept, jak dostat   akademiky i širokou   veřejnost. Kdo jiný tohle   zvládnul? Jak může někdo   popravit Kolju 2* prostě   nechápu.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2011
Brilantní film pánů   Svěrákových. Skvěle   vymyšlený příběhový   základ je vyšperkován mnoha   drobnostmi přesně ve   Svěrákově stylu. Takovým   vtipným bodem, který   nezapomenete, může být   třeba i jméno postavy,   kupříkladu paní Zubatá.   Nezapomenutelných momentů je   však ve filmu Kolja mnohem   více, přesněji řečeno, je   jich film úplně plný.
Přitom jeho hlavní   příběh je také hodný   ocenění. Říká nám něco   o zodpovědnosti, možném   vztahu mezi stárnoucím   mužem a opuštěným malým   chlapcem, absurdnosti jednoho   režimu, stále stejné povaze   lidí kolem nás...

Podle mě dostal Oscara   plným právem, a to dokonce   přesto, že Američané, i   kdyby byli   sebevzdělanější, nemohli   pochopit dobře polovičku   toho, co je na něm krásné.
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2008
Dojemný a krásný příběh   staršího pána a malého   ruského chlapce. Film dostal   Oscara zaslouženě a   rozhodně to není   přecenovaný film jak píše   uživatel podemnou. Srovnávat   tento film a Obecnou školu   nelze, oba jsou prostě   něčím vyjímečným, co   naše filmografie spatřila,   takové filmy už   nenatočíme. Tento film se   musí sledovat opravdu od   začátku, nesmí vám nic   uniknout, jinak ten film   ztrácí pointu a nebude vás   to bavit. Já jsem ho viděl   asi jenom dvakrát, brzy se   asi budu muset mrknout   potřetí. Krásný film,   prima hlášky, skvělé   herecké výkony. 90%
Papaja73
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Příběh stárnoucího   hudebníka a malého ruského   chlapce,jejichž cesty se   jednoho dne osudově   střetnou...Nikdy jsem   nepochopila ten humbuk,jaký   se kolem tohoto snímku svého   času konal.Jistě,malý   Andrej je roztomilý,dětsky   bezprostřední ale pouze toto   dobrý film neudělá.Zdeněk   Svěrák je naopak příliš   toporný,nezajímavý a vůbec   celý děj filmu na mě   působil dost   nezáživně.Hodně   přeceňovaný film.
Yahis
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.11.2016
Kolya (1996)
Dřív jsem tenhle film měl   docela rád, ale s odstupem   času mi došlo kolik věcí   je tam postaveno na hlavu a   jak moc je zavádějící.   Film má popisovat období   několika málo týdnů před   listopadem a přitom to   vypadá jako kdyby se   odehrával za doby hluboké   normalizace. Ruské vojáky   jste opravdu neměli šanci   potkat na rušné městské   ulici a za to co Naděžda   udělala by jí na sklonku   roku 1989 Gorbačov opravdu   neposlal do lágru za Ural.
theremin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.1.2005
Priznám sa-mal som to   natočené/"keď to má   O.,tak to nemôže byť   zlé"/,ale zmazal som   to.Nemal som potrebu pozreť   si to viackrát.Bolo to na   mňa príliš   perfekcionalistické a   efektné.Niečo mi tam   chýbalo.Čo?Žeby iná   optika?Neviem.
Rosomak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.2.2006
Tenhle film si oskara fakt   zasloužil. Málokdy se u nás   v týhle maličký zemi   natočí něco tak pěknýho,   jako je tenhle film. Kolja   novým českým filmům s   přehledem kraluje.
Ať   už je to skvělý Svěrákův   humor, smysl pro jakousi   poetiku a originální   pojetí, které v českém   filmu tolik chybí...
9/10 je krásný   výsledek, tenhle film vás   pohladí na duši a určitě   na něj hned tak nezapomenete.   Určitě se k němu ještě   několikrát vrátíte...
weitinger
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Laskavý humor
Tak tenhle typ humoru mi nejde   pod vousy. Film vypráví o   malém nevychovaném frackovi,   kterého shoda nepříznivých   okolností vehnala do náruče   staráho bručouna a jak jim   to spolu po počátečních   neshodách klape. Už méně   vypovídá o době a lidech   kolem /vzrušující   devadesátá léta po pádu   tzv. totality/, srandy tam   kopec není, ale to u   Svěráka nebylo na pořadu   dne nikdy. Smích porcuje po   kapkách, spíš méně než   více. Ovšem, kdo se chce   dojmout ztraceným   neposlušným hochem v   útrobách pražského metra,   pro toho je film určen.
Berny.GB
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2007
Kolja je film který si Oscara   právem zasloužil.Když sem   ho viděl poprvní bylo mě 12   let a film sem zcela   nepochopil. Dbes ho považuji   za klasiku české tvorby.Děj   filmu je dojemný a tak nějak   lidský. Ve filmu došlo k   dokonalému spojení mládí a   zkušenosti ,tím myslím   herce obsazené v hlavních   rolích.
Kecka1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2005
Je to strašně charazmatický   film, který na vás dýchá   oduševnělostí. Je to   prostě zase jedna dobrá   Svěrákovina.
Masoks
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2019
Čekal jsem, že když dostal   tenhle film Oscara, že to   bude něco skvělého. Ono to   bylo skvělé, ale myslím,   že na takovýhe příběh   nestačí pouze 104 minut.   Začátek je zbytečně   protáhlý, což tak vůbec   nemuselo být. Rozjíždí se   to až někdy v 37. minutě,   což mě trochu zklamalo. Ale   špatné to vůbec nebylo. Moc   se mi líbila hudba Ondřeje   Soukupa.
Kozelíno
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2007
Tomuto filmu se snad ani nedá   nic vytknout. Snad jen to, že   když se ve filmu mluví   rusky, prd tomu rozumím.   Chtělo to titulky. Jinak   bezchybný film.
chorobka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Co napsat k filmu, který   každý viděl?Snad jen to,   že dle mě je to   přeceňovaný film, který   snad byl záměrně točený   tak aby se líbil američanům   a dostal nákýho toho   Oscara.Určitě Svěrák už   natočil lepší,   zajímavější a i   vtipnější filmy.   Například Obecné škole se   nehrabe ani po kotníky.
yerzi
Hodnocení:
Přidáno: 11.10.2015
Svěrákova poetika se mi   líbila ve starších   filmech,tohle jede na vlně 90   let typický film který   řeší léta minulá. toho   oscara dostal z důvodu   politické vhodnosti a   jakéhosi uznání našeho   hrozného utrpení za vlády   bolševika,což bylo a je   západu celkem u zadku.film   má svoje nesporné kvality   ale já z něho prostě   cítím určitou účelovost   scénáře využít doby a   prosadit se na festivalech. od   Svěráků mistrně   zvládnutý kšeft. Je to jen   můj vlastní dojem z filmu a   z toho co se kolem něj tehdy   dělo.
belvel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2008
V tomto filmu si pan Svěrák   zahrál překrásnou roli a   musím uznat, že jeho   herecký výkon mě opravdu   přesvědčil, že malý Kolja   je opravdu jeho syn- je to   nádherně natočené a   zvláštně pravdivé-   ohromný zážitek... Díky   pane Svěráku
kedar6
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Všichni známí chodili do   kina na Kolju vícekrát za   sebou a já jsem nikdy   nepochopil proč. Ano, snímek   není špatný, usměvavý -   ale jinak žádný zázrak.   Typický Svěrákovský humor,   který mi moc nejde pod   vousy...tak trochu si   říkám, jestli spíš nebyl   film více zpopularizovaný,   než že by byl tak kvalitní.
zuzulka1702
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Film Kolja som videla   niekoľko krát. Je to   úžasný príbeh muža,   ktorý sa dokázal postarať o   cudzieho chlapca. Ako by som   to povedala, je to take   spojenie toho, že aj keď sme   každí inej národnosti, sme   ľudia.
Vo filme je   niekoľko Svěrákových   replík. "... tak se ti   mi udelalo nejak smutno a že   nevíš na koho jsem si   spoměl... no jo, na   tebe...", "...bude   žily, byly...".
Je to naozaj film, ktorý   sa oplatí vidieť aj 100   krát. Svěrák je proste v   takýchto filmoch vynikajúci.
hypocrisy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2007
Kolja je film s uzasnym a   velmi silnym pribehom. No na   druhej strane miestami som   mala pocit, ze je to stale len   film. Zdenek Sverak posobi ako   Zdenek Sverak, vazeny   "kulturny clovek",   ktory ma uz par rokov   odskakanych a vlastny nahlad   na svet mu nechyba, co   prejavuje starostlivym vyberom   slov. A Frantisek Louka,   staromladenecky   „skrachovany“   hudobnik...troska iny sudok.   Okrem toho sa mohli filmari   pohrat so zabermi a trochu   umeleckosti by im nezaskodilo.   Napriek tymto dvom veciam,   ktore sa mi nepacili, je ovela   viac veci, ktore ma chytili za   divacke srdiecko. Postava   maleho Kolju je bezchybna,   maly smutny chlapcek s   obrovskymi kukadlami utoci na   divaka presne tam, kam ma. Vo   filme sa da najst mnozstvo   situacii, v ktorych divak   ostane zarazeny a   zamysleny....Zaver....Pribehov   o a charakterovo film hodny   pozornosti Oscara a to   prevysuje jeho nedostatky.
Bruno27
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2012
KOLJA 10/10
Tady jsou asi jakékoli   komentáře zbytečné. I s   odstupem času nelze napsat   nic jiného než: Geniální   námět, skvělé herecké   výkony, nádherná kamera,   dokonalá hudební kulisa.   Dojemný snímek, který   časem jen zraje a kterému   vůbec nic neschází. Oba   Svěráky odlít ze zlata. To   není na jednoho Oscara, ale   aspoň na 3, ať i v USA   vidí, jak se dělá kvalitní   kinamatografie.
Jean_Jacques
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.6.2004
Dojemný slaďák pro   amerického diváka. Naprosto   předvídatelný. Zkrátka to   s evropským filmem nemá nic   společného. Je to movie. Ale   řemeslně je kvalitní.
cd68
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Tento film ,ačkoli již   postarší je ale velmi   zdařilým dílem humoru pana   Svěráka.Druh humoru zde   použitý je jemně vetknut   do scén bez násilného   vklínění .Na film již bylo   napsáno mnoho recenzí a   proto bych ji dále   nerozváděl.Dílo se povedlo   a je o něj dle mého soudu   zájem i dodnes.
KarelPaty
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.3.2009
Film na export, ale stále Svěrákovský
Jednoznačně určeno na   export, ale považuji stále   ještě za Svěrákovské.   Kromě svědectví doby a   inteligentního humoru sází   poměrně hodně i na emoce.   Některé scény (Kolja ve   vaně) jsou opravdu krásné.
beranekbee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2012
Kolja 2
film Kolja se mi moc líbil a   kdo nezažil totáče z té   pozitivní stránky z těch   mladších tak nepochopí a   kdo nepoznal ženu jako   partnerku z některých   sovětských republik tak   také nepochopí jeho situaci   tak tento film je mi   příjemný ke shlédnutí   častěji než jednou nebo   dvakrát... Zcela náhodou   jsem narazil na   http://www.stream.cz/vtipky-sr   andicky/652495-filmovy-trailer   -na-novy-film-kolja-2 a i   když je to celkem dobře   udělaný trailer tak jsem si   postekl, kéž by byl   pravý...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih23635minih23635Zastavení na Missouri (1976) 
The Missouri Breaks n
minih147768minih147768Zpívej (2016) 
Sing n
minih33811minih33811Rudá kápě (1967) 
Den røde kappe n
minih45106minih45106Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV film] 
Šéfe, jdeme na to! n
minih13783minih13783Nebezpečné známosti (1988) 
Dangerous Liaisons n
minih33472minih33472Ararat (2002) 
Ararat n
minih23566minih23566Záměna (1994) [TV film] 
A Change of Place n
minih3784minih3784Beránek s pěti nohama (1954) 
Le mouton à cinq pattes n
minih57616minih57616Paví král (1978) [TV film] 
n
minih53755minih53755Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) [TV seriál] 
Stargate Universe n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Léta s Jaromírem Hanzlíkem

10:05 - 11:25

9 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

ČT2 - Boží vojáci: Obléhání Malty

10:10 - 11:05

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:35 - 10:55

39 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Zalez do spacáku (2024) [TV se...

09:25 - 10:35

49 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10