reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kolem světa s Timonem a Pumbou

Timon and Pumbaa: Around

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
70 minut

Celkové hodnocení filmu Kolem světa s Timonem a Pumbou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.1.2010
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2010
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2007
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.4.2008
issoumaila
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2007
jelinem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2009
diladi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15057minih15057Orlí spáry (1992) 
Talons of the Eagle n
minih18820minih18820Sicilská spojka (1985) 
Pizza Connection n
minih24468minih24468Blízko nebe (2005) 
Close to Heaven n
minih28687minih28687Formule! (2001) 
Driven n
minih32281minih32281AC/DC: No Bull (1996) [DVD] 
Plaza De Toros de Las Ventas, Madrid n
minih58348minih58348Diktátoři V. - Fidel Castro (2000) [TV film] 
Fidel Castro: Betrayed Hope n
minih54263minih54263Bitva u Cušimy (1983) 
Nihonkai daikaisen: Umi yukaba n
minih39619minih39619Sniper 3 (2004) [Video] 
Sniper 3 n
minih25525minih25525Hadí oči (1998) 
Snake Eyes n
minih15771minih15771Phantasm (1979) 
Phantasm n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
4   - catamount
9   - satyr
6   - miratskyl
6   - RaR
9   - janika333
8   - issoumaila
10 - jelinem
6   - diladi
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141619
Osobností: 606623
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130313

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.621/0.589