reklama
 
ohodnotit

Kojak: Spiknutí strachu

Kojak: Conspiracy of Fear

Další název:
Inspektor Kojak: SPiknutí strachu
Žánr:
Rok:
1973
Délka:
51 minut

Celkové hodnocení filmu Kojak: Spiknutí strachu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2016
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2015
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.2.2016
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2009
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.12.2014
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53061minih53061Londýnská řeka (2009) 
London River n
minih96460minih96460Ostrov děsu (1970) 
5 bambole per la luna d'agosto n
minih44533minih44533Zoufalý a nebezpečný (1995) [TV film] 
Down, Out & Dangerous n
minih37798minih37798Poslední valčík (1978) 
The Last Waltz n
minih30398minih30398Julie (1999) 
Miss Julie n
minih36570minih36570Setkání s Markem (1979) 
Útközben n
minih46378minih46378Oko bestie (2007) [TV film] 
Eye of the Beast n
minih122642minih122642Stíny starého paláce (2014) 
Controra n
minih25522minih25522Pozor na Harryho! (1997) 
Deconstructing Harry n
minih128369minih128369O jedné dívce (2014) 
About a Girl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
8   - curil
8   - jarda53
7   - R.RICKIE
10 - satyr
9   - dederon
8   - jambroz58
6   - Kralicek
6   - korousvacl

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - akutní leuké...

19:20 - 19:40

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615093
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.677/0.639