reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kmen

The Tribe

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
105 minut
„Chtěli jen něčemu věřit a k něčemu náležet.“

Celkové hodnocení filmu Kmen

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2012
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.1.2007
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2007
cora22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2011
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.6.2009
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2007
petuna19
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2008
Eruannele
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12462minih12462Miliónový brouk (1979) 
Piedone d'Egitto n
minih41390minih41390Pantaleón a návštěvnice (2000) 
Pantaleón y las visitadoras n
minih7690minih7690Florián (1961) 
n
minih38898minih38898Šedá zóna (2001) 
Grey Zone n
minih32891minih32891Špína Londýna (2002) 
Dirty Pretty Things n
minih71513minih71513Milovaná (2010) 
Till det som är vackert n
minih7732minih7732Francouzská spojka (1971) 
The French Connection n
minih18603minih18603Sedmikrásky (1966) 
Sedmikrásky n
minih25043minih25043Jasný terč (1997) 
Grosse Pointe Blank n
minih29875minih29875Hodná holka (2002) 
The Good Girl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53 %
5   - ignac1
4   - mat.ilda
6   - Pardal
5   - rosta12
9   - HanzRaptor
6   - cora22
1   - fidelio
7   - leopard60
6   - petuna19
4   - Eruannele

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

12 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

12:40 - 13:10

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141651
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130344

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.211/0.191