reklama
 
ohodnotit

Klokan Joey

Joey

Země:
Rok:
1997
Délka:
96 minut
„Malý Billy musí za každou cenu dát klokanní rodinu zase dohromady!“

Celkové hodnocení filmu Klokan Joey

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2012
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.1.2014
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.4.2013
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.6.2010
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
Kayla0042
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.12.2013
KLOKANJACK
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62793minih62793Srdce z čokolády (2008) [TV film] 
Herz aus Schokolade n
minih28081minih28081Monty Python a svatý Grál (1974) 
Monty Python and the Holy Grail n
minih33976minih33976Sestry v akci (2000) 
Our Lips Are Sealed n
minih26599minih26599Nikdy viac (1958) 
n
minih58160minih58160Fame – cesta za slávou (2009) 
Fame n
minih71700minih71700Hořko-sladko (2009) 
Bitter/Sweet n
minih62606minih62606Život je pes [francouzská verze] (1936) 
Le mari rêvé n
minih36295minih36295Doktorská pohádka (1982) [TV inscenace] 
Doktorská pohádka n
minih68755minih68755Velký Turín (2005) [TV film] 
Il grande Torino n
minih45456minih45456Zpráva o medvědech (1983) 
Zpráva o medvědech n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
5   - curil
8   - Ondrej_pri
8   - rosta12
10 - Gremmie
10 - POČÍTAČ
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147878
Osobností: 626342
Fotografií: 561926
Plakátů: 266492
Obsahů a biografií: 135754

Poslední komentáře

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   hodně rozvláčným dějem.   Co mi ale vadí více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hokejový zázrak (2004)

Hokejový zázrak
Film je naprosto úžasný,   napínavý a dynamický. I   když vím, jak to dopadne,   nádherné finále mne   vždycky úplně vyvede z   míry.

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Pro mě ideální film,   jelikož miluji kočky. Super   zábava v tom nejlepším. Moc   doručuji nejenom milovníkům   koček.

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

To (2017)

To
Na remaky si nepotrpím, ale   tento je opravdu kvalitní.   Nikdy bych si však nemyslela,   že budou 2 části, ale v   dnešní době se to vlastně více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.318/0.282