reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Klid a pohoda

Comfort and Joy

Další název:
Mia yperohi zoi / Une seconde chance à Noël / Pokoj a pohoda (SK)
Rok:
2003
Délka:
85 minut
„Je doma na Vánoce, ale je to opravdu její domov?“

Celkové hodnocení filmu Klid a pohoda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.4.2010
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.9.2013
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2013
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.12.2008
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2007
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2009
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.11.2011
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2006
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.1.2014
JanaOss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.12.2008
Pauleta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.1.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.12.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.12.2008
JARIN11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2008
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.12.2014
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2017
hrobka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2010
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.12.2013
ivcadvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.12.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78604minih78604Krysy (2001/1) 
Altered Species n
minih7513minih7513Falešná hra s králíkem Rogerem (1988) 
Who Framed Roger Rabbit n
minih25823minih25823Taková rodinná romance (2001) 
Town and Country n
minih77881minih77881Křišťálová řeka (2008) 
Crystal River n
minih2883minih2883Americké komando (1986) 
American Commandos n
minih43546minih43546Novodobí Robinsoni (1998) 
The New Swiss Family Robinson n
minih31070minih31070Chladný jako led (1991) 
Cool as Ice n
minih48032minih48032Správná volba (2008) 
Swing Vote n
minih9769minih9769Jsem děvče s čertem v těle (1933) 
n
minih43585minih43585Mám rád Huckabees (2004) 
I heart Huckabees n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
7   - curil
6   - Charlie35
5   - Faustka
9   - kubik-duli
5   - luan66
5   - Milicent
5   - oulisna
6   - rosta12
6   - extremek.c
6   - sofry
6   - vampyer
5   - AlbertPeta
10 - Gremmie
2   - JanaOss
5   - Pauleta
6   - Raptor150
1   - Kloby
7   - JARIN11
10 - butlerka
6   - tomasonula

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141619
Osobností: 606625
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130313

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.463/0.438