reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Klauni a vlastenci [TV film]

Rok:
1991
Délka:
91 minut
„Oldřich Vízner a Zdeněk Žák v tragikomickém příběhu dvou kabaretních komiků v době okupace.“

Celkové hodnocení filmu Klauni a vlastenci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2008
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.7.2013
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71337minih71337Vrah s chromovou maskou (2011) 
ChromeSkull: Laid to Rest 2 n
minih68600minih68600Básník, služka a král (1977) [TV inscenace] 
Básník, služka a král n
minih22212minih22212Věčná Ambra (1947) 
Forever Amber n
minih10301minih10301Klub odložených žen (1996) 
The First Wives Club n
minih60998minih60998Nebojte se tmy (2010) 
Don't Be Afraid of the Dark n
minih49319minih49319Marie Stuartovna (1971) [TV divadelní představení] 
n
minih48041minih48041Den, kdy se zastavila Země (2008) 
The Day the Earth Stood Still n
minih27788minih27788Romeo musí zemřít (2000) 
Romeo Must Die n
minih92662minih92662Přátelé Eddieho Coylea (1973) 
The Friends of Eddie Coyle n
minih143249minih143249Temná strana dveří (2016) 
The Other Side of the Door n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.3 %
9   - clara.bow
4   - Pitryx
8   - hvezdyn
7   - melakara
9   - nick4
10 - veryold3

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

72 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602794
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.273/0.253