reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Klaun AM [TV minisérie]

Rok:
1984
Délka:
56 minut, 7 dílů cca 8 min.

Celkové hodnocení filmu Klaun AM

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2013
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2013
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2008
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2008
B.Butch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2007
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
Plak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29876minih29876Majestic (2001) 
The Majestic n
minih5040minih5040Cesta do středu Země (1959) 
Journey to the Center of the Earth n
minih28599minih28599Zahrada zla (1998) 
The Gardener n
minih142847minih142847Asteroid vs. Země (2014) [TV film] 
Asteroid vs Earth n
minih68984minih689844.3.2.1 (2010) 
4.3.2.1 n
minih69770minih69770Perfektní plán (2010) [TV film] 
Perfect Plan n
minih24133minih24133Ztracenci (1956) 
Ztracenci n
minih15462minih15462Parta houskových knedlíků (1975) 
n
minih40430minih40430R.S.V.P. (2002) 
n
minih9505minih9505Jednej správně (1989) 
Do the Right Things n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
6   - curil
8   - jmenuji.se
8   - Michal.
7   - Henry2222
7   - B.Butch
8   - Sandruska
2   - Plak

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

10 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

45 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602788
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129675

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.369/0.349