Duben
ohodnotit

Kingsman: Zlatý kruh

Kingsman: The Golden Circle

Rok:
2017
Délka:
141 minut
Premiéra v ČR:
21.9.2017
Popis / Obsah / Info k filmu Kingsman: Zlatý kruh
POZOR, SPOILER

Kingsmana Eggse navštíví Charlie Heskhet - ten, který nedosáhl na titul Kingsmana a přidal se k nepřátelům v minulém příběhu. Dojde k pranici a Charlie přichází o ruku. Tedy umělou, o tu pravou již přišel. Ruka je schopná samostatného života, což také ukáže. Eggsy však prchá, a to i pod vodou. Nakonec je nucen použít i kanálu, takže se ke své milé, švédské princezně Tilde, dostává ve velmi nechutném stavu.

Žena jménem Poppy je obchodnice s drogami. Ta si v džungli postavila maličké městečko ve stylu těch amerických z 50. let. Nechybí kosmetický salon pro zločince, typické bistro, ale také robopsi. Zrovna přijímá nového muže do svých služeb. Ten, co ho přivedl, končí v mlýnku na maso.

Eggsy, nebo Galahad, jak chcete, je na večeři u princezniných rodičů, kde se projeví jako velmi znalý člověk jakékoli věci. Tou dobou dopadají na různá sídla rakety vyslané Poppy. V jejich explozích zahynou i někteří Eggsyho známí a přátelé. Na jednom místě výbuchu se jmenovaný sejde s Merlinem a snaží se věc řešit. Nápovědu naleznou ve flašce alkoholu. Takže se ocitají v USA přímo u jeho výrobce. S jedním z nich dojde ke konfliktu a oba Kingsmani jsou biti jako žito.

Vše se však záhy vysvětlí. Mladík zvaný Tequila, který se s nimi popral, je také něco jako Kingsman. Jen z jiné větve. A zde se ukáže, že tito agenti, kteří si říkají statesmani, u sebe mají domněle mrtvého Harryho, který byl zastřelen potom, co vloni vybílil celý kostel. Tequila jej tehdy zachránil s kolegyní Ginger, a ta jej dokonce vyléčila. Bohužel, přišel o oko a paměť. Eggsy s Tequilou se musí účastnit oslav v Glastonbury, kde mají za úkol umístit sledovací zařízení do intimních partií Charlieho bývalky. Akce se Eggsymu zdaří. Pak se mu povede vrátit Harrymu paměť. Ten hned použije své triky při bitce v baru, ale udělá při ní sem tam chybičku. A zatím Poppy popisuje práci svého viru, který dostala ke každému, kdo měl co společného s drogami. Každého takového čeká smrt, nevezme-li si protilátku. Za tuto chce Poppy po presidentovi legalizaci drog a trestní imunitu pro sebe a své lidi. Jenže tomu je osud několika milionů narkomanů naprosto lhostejný a ke spolupráci s ní se vůbec nechystá.

Další část boje se odehraje vysoko v italských horách, kde jednu z hlavních rolí hraje i lanovka. Eggsy s Tequilou tam ukradnou lahvičku s protilátkou a vlítnou do ní. Jenže Charlie, který zde je, z lanovky udělá pouťovou atrakci. Agenti se z ní dostali, bohužel, ukradená ampule se rozbije. Ne v lanovce, ale až při tom, když jsou přepadeni ve srubu. A zde také Harry zastřelí Tequilu a tvrdí, že dělal pro nepřátele. Všichni narkomani jsou sváženi na jedno místo. A že jich tady je.

Tequila je léčen stejně jako Harry. A Harry stále tvrdí, že je Tequila zrádce. Eggsy, Harry a Merlin se ocitají přímo u sídla Poppy. Zde bohužel Merlin šlápne na minu a jeho osud je zpečetěn. Ještě však naláká na sebe stráže. Dva zbylí agenti vniknou k Poppy a dělají tam velké dusno. Když zlikvidují všechny nepřátele, objeví se zde i Tequila...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Kingsman: Zlatý kruh
Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlibokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět.

Zdroj: CinemArt


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kingsman: První mise (2021)

 Kingsman: První mise (2021)
Kingsman: První mise n
The King's Man
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Matthew Vaughn

(pokračování)

Kingsman: Tajná služba (2015)

 Kingsman: Tajná služba (2015)
Kingsman: Tajná služba n
Kingsman: The Secret Service
Žánr: akční / komedie / dobrodružný
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Matthew Vaughn

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sardinky, aneb život jedné rod...

14:45 - 16:00

71 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Nádherný svět

15:20 - 16:30

36 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

26 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

21 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10