Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Kingsman: Tajná služba

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.6.2019
Neotravovat tam ta holka, bylo   by to o hodně lepší. Já   nevím že se všude musí   cpát love story. Na druhou   stranu to chápu, zvýší se   tím zájem a kór pro   cílovou skupinu. Musím však   uznat, že akce byly skvělé.   Jenže málo a mezi tím se   hodně kecalo. Dávám sice   šedesát, ale s velkou   bídou. A to i za to, že jsem   se těšil na pomstu   otčímovi a tu zmrvili.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.2.2015
Naprosto nekorektní, ať už   politicky či genderově a   bůh ví jak ještě, film,   kde se mísí jeden žánr s   druhým a chvílemi divák   sleduje komedii, chvílemi   akčňák, chvílemi parodii.   Překvapilo mne jak   suchopární Britové   dokázali vytvořit humornou   záležitost a zdařile   akční, i když americké   prstíky zapracovaly. Na   začátku jsem zajásala,   když jsem viděla Jacka   Davenporta a jeho úvodní   akční sekvenci. Bohužel   dlouho nevydržel, k mé   velké lítosti.Colin Firth   byl pravým britským   gentlemanem, kterému fazona   nevydržela jenom ve scéně v   kostele, kde popustil uzdu.   Mladý Eggsy v kvádru bude   jeho slušným nástupcem a   Mark Strong v roli Merlina ho   bude v pozadí jistit.   Původně jsem si říkala,   že on bude tím zrádcem, ale   když to byl, ten kdo to   byl....Úmrtnost vysoká,   někdy dost drsně, běžecké   gazelí nožky z chladné   oceli a šílený přízvuk   Samuela L. Jacksona. Za plný   počet by to bylo bez   princezny a dost drsné   stopáže, ale možná to bylo   už moc jen pro mě. A vraťte   mi Lancelota!
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2015
Snad by se u filmů zde v   databázi měl zavést   nějaký ten faktor smrti.   Tedy - počet mrtvol ve filmu.   U tohoto ujetého snímku jsem   se rozhodl mrtvoly počítat,   ale u padesáté se to už   nedalo stíhat. Vystřídá se   tu hned několik žánrů.   Vůbec neplatí fyzikální   zákony a pravidla. To se u   parodií odpouští. Tenhle   film je kombinací černého   humoru, akce, parodie i   napětí. Skvělá zábava na   velké plátno. Ale i přesto,   že jsem se dobře bavil a   někdy byl na rozpacích, se   tento snímek nezařadí mezi   velké filmařské skvosty.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2015
Kdyby se občas méně   mluvilo, tak jdu s hodnocením   vejš. Herci perfektní -   překvapil hlavně Colin Firth   v roli drsnýho agenta ale s   úrovní britského   aristokrata:-) dobrý seky a   hlášky, některý jsem si i   vracel:-) a samozřejmě pár   hodně dobrejch scén, hlavně   kostel a závěr. Určitě   slušnej akční -   černohumornej výplach.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2019

Špionážní organizace   rekrutuje nekvalifikovaného,   avšak velice slibného   pouličního mladíka do   vzdělávacího a   výcvikového programu, jehož   vlivem se stane neocenitelným   agentem. Jak je dle   úspěšnosti tohoto snímku   vidět, špionážním   komediím ještě stále není   všem dnům konec. Dějově   jde o nelehký výcvik, což   je skutečně poměrně   známý motiv absolutně   ničím nevyčnívající.   Jako obvykle se použila   spousta známých motivů,   takže se v podstatě jedná o   mix všeho možného i   nemožného v záměru diváka   dobře naladit a patřičnou   fantazií sobě vlastní   pobavit. Zábavný potenciál   slouží jako mechanismus ve   spojení akčních sekvencí,   humoru a soundtracku pro   zábavnost hlavně svým   smyslem pro ironii. Snímek na   základě komiksu se všemi   rysy JB (James Bond, Jason   Bourne, Jack Bauer) s   patřičnou fungující   grácií vyšel. Těšme se na   volné pokračování.
PROCESOR
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Už sem asi starej. I když   rozumím nadsázce a odkazu   bondovek, který sem teda   nikdy nemusel, kromě těch   posledních, tak film, co mě   má bavit, by měl vypadat   jinak. Nikdy sem nemusel   filmy, který než si pustím,   tak si vedle tv musím dát   kýbl, aby ta krev měla kam   odtejkat a nezasvinila mi   koberec. To si můžu pustit   playstation a hrát sniper   elite 3. a budu mít při   stejném množství krve   větší zábavu. Nejsem cool   a nepochopil sem to, jak je to   úžasně geniálně pojatý,   že se lidi mezi sebou   masakrujou. Škoda, že toho   čokla nezastřelil, to by   bylo teprve ta správná   zábavička. Nejdřív bych   udělal pomalý záběr na ty   jeho velký oči a roztomilý   čumáček a pak bum! Co je,   už to není taková zábava?
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2016
Jako nebýt Matthewa Vaughna,   asi by mě nikdy nenapadlo,   že by mohl být Colin Firth   vhodnou volbou na tajného   agenta, který by se v pohodě   vyrovnal slavnějšímu   kolegovi s označením 007 a   ještě o to víc bavil než   Daniel Craig ve SPECTRE.   Jasně, míchám jablka s   hruškami, ale pocta bondovek   v Kingsmanovi: Tajné službě   je z filmu krásně cítit a   nebere se nikterak vážně a   to si získalo mou pozornost.   Vaughnovi se tak podařil   další vydařený zářez,   jenž možná nezíská   kultovní status jako jeho   Kick-Ass, ale umí nabídnout   stále slušnou porci zábavy,   které bezesporu dominuje   frenetická scéna v kostele.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.4.2015
To mělo být co? 154.   nejlepší film? Hanba!   Popravdě nebýt Collina, tak   bych si filmu ani nevšim a   ani bych neměl zájem ho   shlédnout. On a Mark Strong   jsou jediní, které na tomhle   snímku oceňuji, ani Samuel   L. Jackson mě zde   neuchvátil, jako záporák ve   stylu Jockera mi vůbec nesedl   a hlavnímu hrdinovi Taronu   Egertonovi jsem vůbec   nefandil, hrozně nevýrazný   hrdina, nesympatický,   špatný herec - takhle si   hlavního hrdinu   nepředstavuji. Co se týče   samotnhé děje, tak to je   kopírka několika akčních   snímků včetně Bonda,   Bourna a dalších spousty   filmů o agentech. Nic   nového, jenom samé klišé a   pořád dokola ta samá   písnička. Žánr komedie mi   zde takjé moc neseděl.   Chvilkama je film hodně   vážný, pak zase přijde   scéna legračnš pojatá. Já   osobně tedy neberu za legraci   koukat na ženskou co má   místo nohou nože, kterýma   usekává končetiny a   probodává hlavy. Nechápu   tak vysoké hodnocení, je   spousty jiných filmů, které   by si zasloužily takové   ovace, ale ty naopak jsou   hodnoceny dost záporně.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.5.2015
Britským sendvičem nacpaným   do Happy Mealu mě tedy Vaughn   hluboce zklamal... nejen, že   jsem se naprosto nebavila,   hůř - mě to ani neurazilo!   Špatně typově obsazený,   nemastně neslaně zahraný   jednorázový škvár,   neohrabaně odkazující na   několik spy žánrovek   najednou, jsem tak dosledovala   s výrazem Mr. Beana na   horské dráze. A tak si tady   u potemnělé obrazovky zlehka   konspiruju - může být, že   platící diváky rozesmívala   klaka od Kingsmanů nebo   obdrželi simky s voláním   zdarma ke vstupence... a kdyby   se přece jen našli nějací   odolnější škarohlídi - to   by bylo, aby se i pro ně   něco nevydolovalo - třeba   až z královských análů.   Šťastní to lidé, to já se   zasmála jen těm   šestaosmdesáti procentům.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2016
Dopůlky filmu se jednalo o   zajímavý film s fajn   námětem a celkem poklidný,   ale ten masakr v kostele a   zvrat mě docela probral.   Zajímavé, napínavé, fajn   akčnák s povedeným   obsazením.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2018
║Rozpočet   $81miliónov║Tržby USA   $128,261,724║Tržby   Celosvetovo $414,351,546▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $13,717,898║ Tržby za   predaj DVD v USA   $15,899,391║ Matthew Vaughn   a jeho Bondovka, uletená,   drsná, výbušná a dokonca   elegantná, akcia je   veľkolepá to to je veru jeho   šálka kávy, v rámci akcie   a nápaditosti nemá   konkurenciu v akčnom žánri   /95%/
roox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2015
Bond nebo Kingsman?
No já osobně mám vybráno,   jsem "konzerva" a   tak zůstávám věrnej   Bondovi. To ale neznamená,   že Kingsman nemá svou cenu.   Naopak, super zábava, parodie   i akce. Parádní záporák s   neskutečně skvělou   "zlou holkou" po   pravici. Kupa parádních   hračiček, od kterejch by i   bájné oddělení Q mohlo   lecco obšlehnout (taky bych   si vybral deštník ;-)).   Přesto.. násilí je na mě   až moc, běsnění v kostele   si rád užiju v seroši s   mrtvákama "Živí   mrtví", k britskému   gentlemanovi, to prostě   nesedí...
Ale jak   říkám, užil jsem si to,   pobavil se, ale na   pokračování to nevidím,   neb chybělo ono pověstné:   "Kingsman se   vrátí..." No místo   toho se fešák šel zavřít   do cely s severskou princeznou   pokleslých mravů ;-)
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.12.2015
Špionské komedie Kingsman   vs. U.N.C.L.E.?Která je   lepší?Za mě je výsledek   nerozhodný.
Kingsman   využívá výborný   vizuál,scénky s výcvikem   psíka byly humorné.Hromadná   "zabijačková" v   kostele mi připomínala   rukopis ulítlého režiséra   Rodrigueze.Škoda,že   chvílemi byl Kingsman   podbízivý teenagerskému   publiku.
Film jsem   viděl s českými titulky a   tentokrát vyjímečně bych   řekl,že český dabing by   zafungoval lépe,protože   Samuel L. Jackson schválně   šišlal.
Xpojntman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2018
Ultra hustá mega zábava. Kam   se hrabou jiné tájné   služby. Matthew Vaughn je   zkrátka machr. A herecký   obsazení lahůdkový.
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.2.2015
Eggsy, Eggsy, ještě se   musíš hodně učit! Pravý   gentleman přece chce klasiku,   Bondovu mužně chlupatou   romantiku. Sex v   misionářské poloze,   tváří v tvář své   sličné odměně a ne takhle   perverzně, do zadku! Pravda,   prdelky ideálně tvarované a   hlavně i urozené,   iniciativně nabídnuté za   záchranu světa. Pche, jaká   záchrana? Genocida se   nekonala, lidstvo zůstalo   přemnožené jak kdysi   importovaní králíci v   Austrálii, takže co?   Planetě bude dál stoupat   horečka, dokud celá   nezahyne, nebo dokud ona   nezabije ten dvounohý virus,   který (si) ji chce zničit.   Aktivisté Geenpeace budou   dál troškařit a tahat z   pláže uvázlé velryby,   občas omylem i obézní dámy   zpátky do moře, místo aby   na ulici masově rozdávali   SIM karty zdarma s tím   protipopulačním software,   díky němuž jsem se pak   tetelil blahem při naprosto   božském (!) masakru v   kostele aka Utržený ze   řetězu si užívá Světovou   válku Z.

Film   tady mohl klidně skončit, i   tak by byl za 100%. Při   závěrečných titulcích by   pak běžely letecké záběry   na postapo ruiny Londýna, kde   na Trafalgarském náměstí   hrstka přeživších z   vděčnosti za záchranu   planety postavila pomník   R.Valentinovi. Seděl by   obkročmo na velrybě a mával   davu jednou ze svých   příšerných kšiltovek. Ale   i pokračování děje od   kostela stálo za to. Celkový   dojem? Bondovštější než 7   libovolných 07ček dohromady.   Několikrát jsem si až   zaslzel smíchy a jednou i   dojetím. Máma v rauši se   sekáčkem a pak s dcerkou v   náručí "Maminka by ti   nikdy neublížila, miláčku!   To ta zlá SIMka v   mobilu." Moc pěkná   feťácká výmluva. Mr.   Vaughn, good job!
MildaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.6.2015
Colin Firth jako vtipnější   agent 007 v barevné akční   komedii. Retro provedení,   hlášky, akční scény a   hlavně sarkastický humor   dělá z obyčejného filmu   ten lepší.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2016
Jeden z mála snímků, u   kterých jsem byl schopný   hodit za hlavu jejich logické   nesmysly. Trochu nesourodé,   nekonzistentní, slušel by   tomu i trochu užší střih,   co se týče času, ale   všechno to za mě zachránila   gradace a pár senzačních   hlášek na závěr.
Co   mi však nedalo spát a i po   dvou dnech mi stále vrtá   hlavou - co mělo proboha   dokázat to, že zastřelí   toho svého psa!?
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2015
Někdo si chtěl natočit   bondovku podle svýho gusta a   vzniklo tohle. Jak se říká   i ve filmu, z posledních   bondovek nějak vyprchal vtip   a hi-tech udělátory.   Kingsman to teda moc nevytrhl,   hlášek je jenom pár a v   druhé polovině se vtip   mění v bizár a   vyvražďovačky podaný jako   zábavná šou. Celkově je   film svěží a zabaví, ale   jinak žádný terno.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2017
I když tu není takových   vymožeností jako v Bondovi   tak akce a vtip nechybějí.   Možná zbytečně dlouhé.
naineko
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.9.2017
Tohle bylo slabé.
Hodně slabé. Kamera a   akční scény se rychle   přejí a začínají nudit.   Klišovitost ze scén a   zápletek přímo kape.   Zastaralý morální/etický   rozměr v dnešní době   naprosto nepřijatelný.
Svarcneger
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2019
Vyborna zabava, akce, vtip, nadsazka
Akce, vtip a nadsazka, skvely   britsky suchy humor a trochu i   parodie na soucasnou ukecanou   a nesmyslnou tvorbu po vzoru   Deadpoola. Skvely film na   skvely vecer. Mohu doporucit.   Navic bez kecu a romance.   Zaver s princeznou me fakticky   pobavil ;)))).
jentak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2015
To byl jiný film.
Po hodně dlouhé době   konečně bondovka bez Bonda v   přesně jeho duchu. Vtipné,   nadsazené, ohňostroj jedna   radost. Hlášky v retro stylu   v novem hávu...Opravdu jiný   Bond, než ty rádoby nové a   vážné craigovky.
prokes
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.2.2015
S radostí o tomto filmu   můžeme říci, že se jedná   o přádnou zábavu 21.   století. Klobouk dolů před   producentama filmu a samotným   režisérem.
100009011915950
Hodnocení:
Přidáno: 28.5.2015
Skvělá podívaná
Skvělý film. Moc jsem se   pobavil jak na výkonu Firta,   tak Samuela L. Jacksona (jeho   angličtina, kde si šlape na   jazy k je prostě   neodolatelná). Patří k   filmům, které stojí za   shlédnutí. Zvláště ti,   kteří máte rádi happyendy   jako já:-)
10/10
JimDeNiro
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2015
Já se bavil více než dobře   a to se cení... Matthew   Vaughn mě zatím   nezklamal,jen tak dále... A k   tomu záporák Samuel Leroy   Jackson.. Co víc... 100%
cunt
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.5.2016
KRAVINA
ÚPLNÁ KRAVINA!!!!! ZA TENTO   FILM DÁVÁM POUZE 10% ALE   TROCHU MĚ TO BAVILO A KDYŽ   ŘÍKÁM TROCHU TAK TROCHU

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42155minih42155Chobotnice 2 (1985) [TV seriál] 
La Piovra 2 n
minih126690minih126690Mona Lisa (2011) [DVD] 
Mona Lisa n
minih56863minih56863Láska rohatá (2009) [TV film] 
Láska rohatá n
minih71771minih71771Pontypool (2008) 
Pontypool n
minih62218minih62218Escalier de service (1954) 
Escalier de service n
minih131411minih131411Laputa (2015) 
Laputa n
minih6484minih6484Dnes já, zítra ty (1968) 
Oggi a me... domani a te! n
minih8602minih8602Hotel pro cizince (1966) 
Hotel pro cizince n
minih20191minih20191Šíleně smutná princezna (1968) 
Šíleně smutná princezna n
minih40335minih40335Území strachu (1986) [TV inscenace] 
Území strachu n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kingsman: První mise (2021)

 Kingsman: První mise (2021)
Kingsman: První mise n
The King's Man
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Matthew Vaughn

(pokračování)

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

 Kingsman: Zlatý kruh (2017)
Kingsman: Zlatý kruh n
Kingsman: The Golden Circle
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Matthew Vaughn

(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Svatá kněžna Ludmila

11:10 - 12:05

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani