ohodnotit

Kes

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
10.11.1972

Celkové hodnocení filmu Kes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.9.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.4.2011
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46617minih46617Chaplin na kolečkových bruslích (1916) 
The Rink n
minih71705minih71705Pohanský rituál (2011) 
Wake Wood n
minih46362minih46362Jamaica Inn (1939) 
n
minih156631minih156631Olympie - místo zrodu olympijských her (2015) 
Olympia - The Origins of Games n
minih80232minih80232Tajemství rodinného sídla (2008) [TV film] 
Secrets of the Summer House n
minih48755minih48755Dívčí most (1976) 
Devojački most n
minih48971minih48971Clerks (2000) [TV minisérie] 
n
minih44937minih44937Chobotnice 5 (1990) [TV seriál] 
La Piovra 5 - Il cuore del problema n
minih50064minih50064A Free Soul (1931) 
A Free Soul n
minih8968minih8968Chlapec v modrém (1986) 
Boy in blue n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.3 % (7)
8   - hvezdyn
8   - pataamat
9   - Mlapiska
7   - Petak69
8   - MysteryIll
9   - Johnny1
10 - POČÍTAČ

TV Program

ČT1 - Strážmistr Topinka (2019) [TV ...

10:40 - 11:30

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Úžasné hotely

10:40 - 11:35

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:50 - 11:30

30 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Sňatek z rozumu (2010) [TV fil...

10:25 - 12:20

55 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155273
Osobností: 641928
Fotografií: 593611
Plakátů: 282252
Obsahů a biografií: 142279

Poslední komentáře

Bumblebee (2018)

Chudé.....

Bumblebee
Vzhledem k tomu, že asi jako   většina z nás jsem měl   možnost vidět ostatní   "plecháčové" filmy, tak pro   mne Bumblebee v tom srovnání   více >

Autor: RoCo | Hodnocení: 4 / 10

Pozor, hodný pes (2003)

Pozor, hodný pes
Vzhledem k tomu, že je to   film pro děti, tak to asi   splní svůj účel. Dětem by   se tenhle sci-fi příběh   mohl líbit, protože pes je   opravdu nejlepší přítel   člověka.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Pašerák (2019)

Pašerák
Na svůj věk je Eastwood   docela čilý, což je   samozřejmě dobře. Když   jsem slyšel o jeho dalším   filmu, těšil jsem se.   Nakonec to bylo více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

O princi Truhlíkovi (1996) [TV i...

O princi Truhlíkovi
Taková nepříliš výchovná   pohádka, z níž vyplývá,   že vzdělaný, ale zbabělý   a od běžného života   odtržený člověk i   rozmazlený analfabet, více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 4 / 10

Bravados (1958)

Bravados
Gregory Peck v roli rančera,   jde ve stopách 4 zločinců o   kterých je přesvědčen, že   zabili jeho ženu, když nebyl   doma. A v malým zapadlém více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.156/0.121