reklama
 
ohodnotit

Kes

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
10.11.1972

Celkové hodnocení filmu Kes

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.9.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.4.2011
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9773minih9773Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 
Je suis timide, mais je me soigne n
minih4384minih4384Bobby Deerfield (1977) 
Bobby Deerfield n
minih67272minih67272Vypadáš skvěle! (2006) [TV pořad] 
Vypadáš skvěle! n
minih49197minih49197Na odstřel (2009) 
State of Play n
minih11187minih11187Lásky jedné plavovlásky (1965) 
Lásky jedné plavovlásky n
minih46164minih46164Angelika (2007) [DVD] 
n
minih15716minih15716Pět hříšníků (1964) 
Pět hříšníků n
minih71931minih71931Lynč (2010) 
Lincz n
minih44431minih44431Hitman (2007) 
Hitman n
minih10436minih10436Komediantská princezna (1936) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.3 %
8   - hvezdyn
8   - pataamat
9   - Mlapiska
7   - Petak69
8   - MysteryIll
9   - Johnny1
10 - POČÍTAČ

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

14 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

ČT2 - Ta naša kapela

12:20 - 12:50

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:20 - 13:20

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144251
Osobností: 614897
Fotografií: 538956
Plakátů: 257939
Obsahů a biografií: 132095

Poslední komentáře

U konce s dechem (1959)

U konce s dechem
V šedesátých letech mne   tento film doslova uchvátil a   plakát s Belmondem jsem   tenkrát z kina přemístila   do své skříně.Dnes se na   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Holka jako já – příběh Gwen Arau...

Holka jako já – příběh Gwen Araujo
Pravdivý příběh dívky v   těle chlapce je o to   krutější, že se opravdu   stal a podobných je kolem   nás spousta.Nevím přesně,   co mi ve více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/5) [TV epizoda]

Labyrint
U vězněného Kováře, vyjde   na světlo, že policisty   pěkně tahá za nos, Tamara   Hrónská odhalí, že první   oběť na Slovensku,   Uhorčíková, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Vetřelec: Covenant
Tolik let jsem čekal na   nového vetřelce ... to jsem   však ještě netušil, že   tam budou lidem létat   mimozemští hajzlíci do   nosů a uší, více >

Autor: Robinson | Hodnocení: 5 / 10

PanMáma (2013) [TV seriál]

PanMáma
Jarmila Beranová (super Milan   Šteindler) je mega matrona   Kročehlav i celýho Kladna s   rozsahem až nevím kam. Nojo   v tomhle se jí nevyrovná ani   zelenooká zrzka Rysová.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.179/0.145