Když tě potká láska (2005) [TV film]

Když tě potká láska (Wen die Liebe trifft...)
42 %
 
 

Wen die Liebe trifft...

Další název: Zasiahnutý láskou / Keď príde láska

    Žánr: drama / romantický
    Země: Spolková republika Německo
    Délka: 90 min.
Nathalie Schulzová se vdává a její kamarádky, sestry Joe a Franka Rhombergovy, se chystají na její svatbu. Nathalie si má vzít Lucu, učitele kreslení, kterého poznala před třemi měsíci v Toskánsku. Franka se v nóbl šatech necítí ve své kůži, takže se na oslavě raději vytratí do zahrady. Potká tam meditujícího muže. Franka se lekne a dostane škytavku. Muž se jí pomocí meditace snaží pomoci. Při obřadu Franka zjistí, že muž, který jí pomáhal od škytání, je ženich. Joe se zamiluje do Marca, mladíka, který na slavnosti dělal číšníka. Franka jí vyčítá, že je nespolehlivá a stále by se jen chtěla bavit, zatímco ona se stará o firmu. Druhý den jde Luca žádat o místo v porcelánce Rhomberg. Rozhovor s ním vede právě Franka a oznámí mu, že i když jsou jeho kresby vynikající, bohužel už designéra mají a nemůže ho přijmout.

Franka vede jednání s anglickým zákazníkem, který by mohl firmu zachránit od finančních problémů. Designér Hans se ale obává, že na jejich požadavky už nebude stačit, protože je starý, a Franca tedy nakonec přijme Lucu. Ten z toho má velkou radost, i když musí odložit líbánky…

Zdroj: FTV Prima

režie:
Dagmar Damek
 
 
hraje:
Franziska Petri (Franka Rhomberg), Erol Sander (Luca Berger), Hanns Zischler (Henry Rhomberg), Bettina Zimmermann (Joe Rhomberg), Simon Verhoeven (Marco), Diana Amft (Nathalie Schulz / Berger), Barbara Bauer (Martha), Erich Hallhuber (Einsamer Bauer), Fritz Karl (Dr. Daniel Weiss), Martin Lüttge (Otto Schulz), Eva Maria Meineke (Oma Adelheid), Heike Schroetter (Eve Schulz), Philipp Sonntag (Hans Roth)
 
 
scénář:
Nicole Walter-Lingen
 
 
kamera:
Johannes Geyer
 
 
hudba:
Enjott Schneider, Jörg Sieber
 
 
střih:
Alfons Schröter
 
 
zvuk:
Stephan Liepe (design)
 
 
koproducent:
Ernst Geyer
 
 
výkonný producent:
Wolfgang Plehn
 
 
producent:
Jürgen Haase, Beate Hötger Dr.
 
 
casting:
Ulrike Haase
 
 
režie českého znění:
Jiří Kubík (FTV Prima spol. s.r.o. v roce 2014)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.