reklama
 
ohodnotit

Když má svátek Dominika

Další název:
Zázraky se nepůjčují
Žánr:
Rok:
1967
Délka:
62 minut
Premiéra v ČR:
4.9.1967

Celkové hodnocení filmu Když má svátek Dominika

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.8.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.7.2013
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.8.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.8.2010
geron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.12.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11917minih11917Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímotově (1989) 
Little Nemo: Adventures in Slumberland n
minih61097minih61097Stahovák (2009) [TV pořad] 
Stahovák n
minih10736minih10736Královský omyl (1968) 
Královský omyl n
minih37185minih37185Ztraceno v překladu (2003) 
Lost in Translation n
minih23954minih23954Zloděj z Bagdádu (1978) [TV film] 
The Thief Of Baghdad n
minih13645minih13645Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho (1983) 
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi n
minih124265minih124265Vo modrým ptáčku (1968) [TV film] 
Vo modrým ptáčku n
minih46501minih46501Miláčku, zvětšil jsem naše dítě (1992) 
Honey I Blew Up the Kid n
minih117137minih117137Pelé: Zrození legendy (2016) 
Pelé: Birth of a Legend n
minih11587minih11587Lota ve Výmaru (1974) 
Lotte in Weimar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 %
4   - curil
6   - jarda53
5   - hvezdyn
6   - Serpentina
6   - Jarda.ftr
10 - dederon
6   - rosta12
4   - geron
8   - Zdenek13

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Česko - Srbsko

14:50 - 17:35

164 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

16:50 - 17:50

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621359
Fotografií: 550602
Plakátů: 262213
Obsahů a biografií: 134136

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.656/0.602