reklama
 
ohodnotit

Když jedna bota sedí [TV film]

If the Shoe Fits

Další název:
Le soulier magique; Jestli sedí jedna bota; Střevíčky na míru
Rok:
1990
Délka:
91 minut
„I moderní Popelka si musí umět poradit se střevíčkem.“

Celkové hodnocení filmu Když jedna bota sedí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.2.2010
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.5.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2012
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2010
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2009
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2012
kasol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.8.2013
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.7.2007
d.svatava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.8.2013
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2014
d.lilien
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
janette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21176minih21176Tommy Boy (1995) 
Tommy Boy n
minih37127minih37127Jak básníci neztrácejí naději (2003) 
Jak básníci neztrácejí naději n
minih11263minih11263Legenda o Mulan (1998) 
Mulan n
minih42155minih42155Chobotnice 2 (1985) [TV seriál] 
La Piovra 2 n
minih73847minih73847Liverpoolský brankář (2010) 
Keeper´n til Liverpool n
minih46715minih46715Podoby lásky (1998) 
Playing by Heart n
minih37154minih37154Kill Bill 2 (2004) 
Kill Bill: Volume 2 n
minih27993minih27993Drama žárlivosti (1970) 
Dramma della gelosia (tutti i particolari in cronaca) n
minih41916minih41916Nemocnice Chicago Hope (1994) [TV seriál] 
Chicago Hope n
minih40742minih40742Pi (1998) 
Pi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
2   - curil
6   - Veronika42
5   - pataamat
6   - payo1555
7   - Faustka
6   - meduska
10 - oulisna
6   - kudrna6
8   - dederon
6   - kasol
5   - frenky
3   - d.svatava
10 - butlerka
7   - d.lilien
8   - janette
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.291/0.256