ohodnotit

Když je žena pryč

Helpmates

Další název:
Laurel a Hardy - Když je žena pryč
Žánr:
Rok:
1932
Délka:
20 minut

Celkové hodnocení filmu Když je žena pryč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2016
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2016
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
HanesMJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.10.2007
lk5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34894minih34894Čtyři pírka: zkouška cti (2002) 
The Four Feathers n
minih40888minih40888Nekromantik (1987) 
Nekromantik n
minih41944minih41944Malý indián 2 (2006) 
Patoruzito: La gran aventura n
minih15707minih15707Pěsti ve tmě (1986) 
Pěsti ve tmě n
minih22463minih22463Zajatec na Zendě (1937) 
Prisoner of Zenda n
minih62348minih62348Dvanáct měsíčků (2012) [TV film] 
Dvanáct měsíčků n
minih10975minih10975Kukuřičné děti (1984) 
Children of the Corn n
minih44172minih44172Experiment (2005) 
Isolation n
minih20194minih20194Šílenství (1994) 
In the Mouth of Madness n
minih49945minih49945Kája a Zabi (2007) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 % (11)
8   - Pitryx
7   - clara.bow
6   - ignac1
8   - melakara
7   - Kycky
9   - limjoe
7   - RaR
7   - Bogy
5   - pepa123
10 - HanesMJ
9   - lk5
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153484
Osobností: 638160
Fotografií: 584133
Plakátů: 277405
Obsahů a biografií: 140683

Poslední komentáře

Gotti (2018)

PROCESOR!

Gotti
Travolta se snaží a na   tváři se mu celý film   uhnízdí výraz, jako by   cucal citron. Podobný umí i   herečka Renée Zellwegerová,   ale u ní více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Vymítač ďábla
Naposledy jsem Vymítače   ďábla viděl před několika   lety načež už jsem si moc   nevybavoval celý film a   nechtěl jsem ho tedy   hodnotit. více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 9 / 10

Škola otců (1957)

Škola otců
Tenhle film se dá přiřadit   mezi klenoty československé   tvorby. Hlavním hrdinou je   učitel (Karel Höger), který   začíná působit na jednom více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Harry Potter a Relikvie Smrti – ...

Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1
Videl som prvých štyroch   Potterov, ďalší ma už ako   ne-fanúšika nelákali.   Deathly Hollows Part I som   zhliadol iba pre lákavé   více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 4 / 10

Harry Potter a vězeň z Azkabanu ...

Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Famózna forma s prekrásnou   výpravou (okolie školy, hory   v pozadí), podstatne   detailnejšou,   prepracovanejšou Williamsovou   hudbou, a více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.168/0.129