reklama
 
ohodnotit

Když je žena pryč

Helpmates

Další název:
Laurel a Hardy - Když je žena pryč
Žánr:
Rok:
1932
Délka:
20 minut

Celkové hodnocení filmu Když je žena pryč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2008
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2016
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2016
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
HanesMJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.10.2007
lk5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25278minih25278Tři mušketýři (1935) 
The Three Musketeers n
minih132101minih132101Spectral (2016) 
Spectral n
minih62884minih62884Šaty až na zem (1986) [TV inscenace] 
Šaty až na zem n
minih58340minih58340Smyčka (2009) [TV film] 
Smyčka n
minih12354minih12354Metropolis (1927) 
Metropolis n
minih40622minih40622Afrika (2004) 
Afrika n
minih39376minih39376Elizabethtown (2005) 
Elizabethtown n
minih28457minih28457Spider-Man (2002) 
Spider-Man n
minih2482minih2482A umřít z rozkoše (1960) 
Et mourir de plaisir n
minih13494minih13494Můj syn (2005) [TV film] 
Mio figlio n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 % (11)
7   - clara.bow
8   - Pitryx
6   - ignac1
8   - melakara
7   - Kycky
9   - limjoe
7   - RaR
7   - Bogy
5   - pepa123
10 - HanesMJ
9   - lk5

TV Program

ČT1 - Bydlet jako... v ráji

05:00 - 05:30

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Křesťanský magazín (1993) [TV ...

05:00 - 05:30

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

04:10 - 06:20

74 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152313
Osobností: 636452
Fotografií: 578236
Plakátů: 275625
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.162/0.123