reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Když je žena pryč

Helpmates

Další název:
Laurel a Hardy - Když je žena pryč
Žánr:
Rok:
1932
Délka:
20 minut

Celkové hodnocení filmu Když je žena pryč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2008
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2016
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.4.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2016
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
HanesMJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.10.2007
lk5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16007minih16007Pod jednou střechou (1938) 
n
minih2819minih2819Aljaška v plamenech (1994) 
On Deadly Ground n
minih53738minih53738Nářek duší (2009) 
No-Do n
minih46163minih46163Vysoká hra pro pravou dámu (1966) 
A Big Hand for the Little Lady n
minih31905minih31905Topaz (1969) 
Topaz n
minih12596minih12596Mistr Kickboxu 2: Na smrt (1992) 
To the Death n
minih5377minih5377Cynthia (1947) 
n
minih24889minih24889Jaká je Daisy Cloverová (1965) 
Inside Daisy Clover n
minih17414minih17414Příklady táhnou (1939) 
Příklady táhnou n
minih2383minih23834% muž v akci (1994) 
Der Bewegte Mann n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 %
7   - clara.bow
8   - Pitryx
6   - ignac1
8   - melakara
7   - Kycky
9   - limjoe
7   - RaR
7   - Bogy
5   - pepa123
10 - HanesMJ
9   - lk5

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2017) [TV...

10:30 - 12:00

8 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

ČT2 - Newyorské mosty

09:55 - 10:50

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

10:00 - 11:00

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Ať rozhodne srdce (2009) [TV f...

10:20 - 12:15

18 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141354
Osobností: 605579
Fotografií: 525990
Plakátů: 253668
Obsahů a biografií: 130145

Poslední komentáře

Turbotarantule: Láva poraženým (...

Turbotarantule: Láva poraženým
Tahle Lavalantula tedy sedla.   Parodie na katastrofické   filmy se zmutovanými pavouky,   čekáte béčko, ale ono je   to mnohem horší. Něco jako více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 5 / 10

Souboj o poklad Yankee Zephyru (...

Souboj o poklad Yankee Zephyru
Viděla jsem tento film už   hodně dávno, ale vím, že   se mi dost líbil. Podívám   se znovu a uvidím, jestli   nezměním názor.

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Obsluhoval jsem anglického krále...

Obsluhoval jsem anglického krále
Nijak zvlášť nás tohle   veledílo nezaujalo. Asi bych   vynechal Kaisera, který se   opileckými průsery divákům   zprotivil a hlavní hrdina   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 4 / 10

Al final del túnel (2016)

Al final del túnel
Solidní snímek nemusí vždy   stát na mega rozpočtu, At   the End of the Tunnel je toho   důkazem. Kutil invalida na   vozíku jehož jediným   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Cesta do Říma (2015)

Podivná je podivná..., cesta do Říma.

Cesta do Říma
Vyloženě artový filmeček.   Lehce surrealisticko   groteskní příběh má dvě   roviny. Jednak vlakovou   road-movie s vyprávěním   obskurních více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.218/0.198