reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kdysi dávno

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.6.2006
Asmodej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.2.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2016
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.9.2005
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2009
stvspm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2008
Alfaaomega
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7483minih7483Extase (1932) 
n
minih11770minih11770Madla zpívá Evropě (1940) 
n
minih37355minih37355K. O. (2001) 
Joe Somebody n
minih41442minih41442Bratři (2004) 
Brødre n
minih31893minih31893Krvavé léto v New Yorku (1999) 
Summer of Sam n
minih41955minih41955Bolek a Lolek na prázdninách (2003) 
Bolek i Lolek na wakacjach n
minih28246minih28246Slečna Drsňák (2000) 
Miss Congeniality n
minih6858minih6858Drakova kletba (1993) 
Curse of the Dragon n
minih7779minih7779Freonový duch (1990) 
Freonový duch n
minih46257minih46257Julius Caesar (1970) 
Julius Caesar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86 % (10)
9   - clara.bow
10 - Asmodej
8   - pataamat
10 - Lienocka22
5   - RM
10 - AGAMEMNON
8   - rosta12
9   - stvspm
7   - Tominko
10 - Alfaaomega

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

130 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Jako za starých časů

04:15 - 04:35

15 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:55 - 06:20

35 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.14/0.099