reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kdosi je za dveřmi [TV pořad]

Ktosi je za dverami

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
55 minut

Celkové hodnocení filmu Kdosi je za dveřmi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2010
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2016
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.7.2011
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.1.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2010
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2013
Patrik581102
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2012
misavrnata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
5.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39633minih39633Grandhotel (2006) 
Grandhotel n
minih72849minih72849Hugo a jeho velký objev (2011) 
Hugo n
minih20831minih20831Za řekou je Texas (1966) 
Texas Across the River n
minih20515minih20515Tajuplný ostrov (1973) [TV seriál] 
L'île mystérieuse n
minih51402minih51402Umučení (2008) [TV minisérie] 
The Passion n
minih139223minih139223Korunní princ (2015) [TV film] 
Korunní princ n
minih4294minih4294Bláznivý Petříček (1965) 
Pierrot le Fou n
minih16315minih16315Policejní akademie 4: Občanská patrola (1987) 
Police Academy 4: Citizens on Patrol n
minih61613minih61613Ivan Hrozný (2009) 
Car n
minih12712minih12712Moderní doba (1936) 
Modern Times n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.6 %
7   - argenson
6   - jarda53
7   - green-tea
7   - M.A.G.
7   - REKBRIT
8   - melakara
8   - nick4
8   - satyr
6   - ponorka.ba
7   - Kycky
8   - Milicent
9   - sakro
6   - rosta12
10 - miroslav22
9   - scareface6
7   - Pauleto
8   - sudcadred
7   - Patrik5811
1   - misavrnata
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141583
Osobností: 606475
Fotografií: 526534
Plakátů: 253971
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Začala osmdesátá léta a na   stříbrná plátna se   dostavil další zvířecí   hromotluk. Aligátor. Oběť   výzkumů, který dal   člověku náležitě co více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Delta Force 2 - Kolumbijská spoj...

Delta Force 2 - Kolumbijská spojka
Druhý snímek je od   předchozího velice vzdálen,   ale to nic nemění na   povyšování patriotismu a   zarputilého boje proti   zločinu. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick (2014) [2k digital]

Neuvěřitelná blbost

John Wick
Nevím jestli vůbec dnes na   Nově dokoukám tento   absolutně stupidní škvár,   ve kterém se nejedná   dočista o nic jiného než o   to, že Johnu více >

Autor: devalera | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.221/0.196