reklama
 
ohodnotit

Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře

Who Is Killing the Great Chefs of Europe?

Rok:
1978
Délka:
112 minut
„Nejlepší kuchaři z Evropy byli záhadně zavražděni...“

Celkové hodnocení filmu Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2014
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2018
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2013
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.3.2017
limec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2016
PitrsM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47056minih47056Koho hledá Kevin (2001) 
On the Line n
minih41695minih41695Zeptej se prachu (2006) 
Ask the Dust n
minih142665minih142665Krvavý Baron (1972) 
Gli orrori del castello di Norimberga n
minih18286minih18286Řek Zorba (1964) 
Alexis Zorbas n
minih49568minih49568Strašidelný autobus (2005) 
De griezelbus n
minih8215minih8215Heroin (1970) 
La Horse n
minih6650minih6650Doktor Jekyll a pan Hyde (1941) 
Dr. Jekyll and Mr. Hyde n
minih12203minih12203Mé jméno je Nikdo (1973) 
Il mio nome é Nessuno / My Name Is Nobody n
minih27766minih27766Tak už dost, Frede (1991) 
Drop Dead Fred n
minih56309minih56309Faktor strachu (2001) [TV pořad] 
Fear Factor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 % (8)
8   - argenson
8   - curil
7   - Milicent
10 - Gremmie
8   - Johnny1
9   - kapelnik
6   - limec
6   - PitrsM

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 05:59

6 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

05:30 - 05:59

6 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

04:10 - 06:20

86 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152313
Osobností: 636452
Fotografií: 578236
Plakátů: 275630
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.276/0.238