ohodnotit

Kdo to klepe na moje dveře

Who's That Knocking at My Door?

Další název:
I Call First
Žánr:
Rok:
1969
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Kdo to klepe na moje dveře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2008
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2009
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2007
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2009
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.1.2014
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.12.2015
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.9.2007
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2017
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
johnnyboy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53314minih53314Případy bratra Cadfaela (1994) [TV seriál] 
Cadfael n
minih109401minih109401Harryho případ (2000) [TV film] 
Harry's Case n
minih8708minih8708Hranice stínu (1976) 
Smuga cienia n
minih5753minih5753Ďábelská svůdkyně (1994) 
The Last Seduction n
minih9837minih9837Kabinet dr. Caligariho (1920) 
Das Cabinet des Dr. Caligari n
minih28417minih28417Já, mé druhé já a Irena (2000) 
Me, Myself and Irene n
minih33992minih33992Test (2003) 
The Recruit n
minih38496minih38496Předčasná úmrtí - Dobře namíchaný Jiří Adamíra (2002) [TV film] 
n
minih33949minih33949Ohnivé ženy se vracejí (1986) [TV film] 
n
minih69013minih69013Sněhový zázrak (2005) [TV film] 
Snow Wonder n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 % (12)
10 - curil
7   - pataamat
6   - Bara.40
6   - Snura
8   - Tom_Hardy
8   - olgab
9   - Ferry76
5   - Prorok_Mys
9   - Myshitchka
7   - thornhill
7   - etos
7   - johnnyboy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153521
Osobností: 638247
Fotografií: 584447
Plakátů: 277453
Obsahů a biografií: 140713

Poslední komentáře

Mnichov (2005)

Mnichov
Tak tohle šlo až na dřeň.   Na dřeň mysli zabijáka pro   ideály své země. Džungle   tajných služeb zůstala   neodkryta, kdoví jestli   někdo na více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Fantastická zvířata: Grindelwald...

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
Klady: Úžasné scenérie,   triky , neobvyklá zvířátka   a akční konec.
Zápory: Zbytečně   dlouhé, nudné   vysvětlování v první   části filmu a hodně   otevřený konec .

Autor: wena | Hodnocení: 7 / 10

Dítě jako každé jiné (2018)

TOP film. 90%

Dítě jako každé jiné
Skvelá rodinná dráma ktorá   môže byť aj bohužiaľ   pravdivá. Prvá polovica   filmu je výborná, zo   začiatku si pomaly zvykáme   na hercov více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Zmizení (1995) [TV epizoda]

Zmizení
Hned po ránu nastane v domě   velké pozdvižení - bez   vysvětlení zmizí Mikuláš   i Flo, Linda je rozhádaná s   Olivierem, ale o důvodu   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Protilék (1995) [TV epizoda]

Protilék
Velmi vtipná epizoda, v níž   je Lola doslova posedlá   přitažlivostí k Alexovi a   přesto dělá vše proto, aby   mu dokázala odolat. Všude   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.326/0.296