reklama
 
ohodnotit

Kdo je kdo [TV film]

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
66 minut
„Václav Neckář v dvojroli komediálního příběhu populárního zpěváka a automechanika.“

Celkové hodnocení filmu Kdo je kdo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.11.2010
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.7.2013
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.7.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.11.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.1.2014
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2016
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2016
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2013
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.11.2013
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2013
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.11.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2008
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2012
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.6.2014
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2017
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.1.2012
lera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.12.2013
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
sfi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2018
Patrik581102
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.3.2012
prifuk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49104minih49104Vzhůru do oblak (2009) 
Up n
minih14531minih14531Nový Karate Kid (1994) 
The Next Karate Kid n
minih44634minih44634Highlander: Havran (1998) [TV seriál] 
Highlander: The Raven n
minih92530minih92530Sestra tvojí sestry (2011) 
Your Sister's Sister n
minih35813minih35813Bratři, jak se patří (2003) 
Stuck on You n
minih111965minih111965Bitva o ostrov Saipan (2011) 
Taiheiyou no kiseki: Fokkusu to yobareta otoko n
minih28884minih28884Union Pacifik (1939) 
Union Pacific n
minih3261minih3261Artur a Leontýna (1940) 
n
minih91820minih91820Po bitvě (2012) 
Baad el Mawkeaa n
minih39810minih39810Kvílení vlkodlaků 5 (1989) 
Howling V: The Rebirth n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 % (24)
4   - SvoKar
4   - argenson
2   - curil
4   - jarda53
1   - Pitryx
6   - green-tea
7   - hvezdyn
7   - martin.stu
5   - thejduk
4   - payo1555
7   - New
3   - Jean-Paul
5   - davidek
5   - Milicent
5   - zepo
6   - oulisna
4   - MetelskuBl
5   - Pauleto
3   - ceskytulak
4   - lera

TV Program

ČT1 - Zahrada je hra (2008) [TV pořa...

02:50 - 03:10

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatopené osudy

03:00 - 03:20

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Atentát (2015) [TV seriál]

02:25 - 03:30

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:25 - 06:10

37 minut již uběhlo
188 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273105
Obsahů a biografií: 138458

Poslední komentáře

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dámský klub (2018)

phs

Dámský klub
divat se na fakt starce s   protezama, jak se libaji se mi   moc nelibilo, ale krome   tohohle jsem se moc hezky   pobavila :-)

Autor: phs | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.285/0.24