reklama
 
ohodnotit

Kdo je Clark Rockefeller? [TV film]

Who Is Clark Rockefeller?

Další název:
Falošný milionár (SK)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
95 minut
„Všechny okouzlil, všichni ho uznávali, ale nikdo nevěděl, co je vlastně za člověka.“

Celkové hodnocení filmu Kdo je Clark Rockefeller?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.9.2011
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.1.2013
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.2.2018
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2013
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.11.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2011
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2017
Rybička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.5.2014
SWAT0013
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2018
Matt0313
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.5.2014
Gore33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25325minih25325Keď hviezdy boli červené (1990) 
Keď hviezdy boli červené n
minih142847minih142847Asteroid vs. Země (2014) [TV film] 
Asteroid vs Earth n
minih43704minih43704Jako Mike 2 (2006) [Video] 
Like Mike 2: Streetball n
minih34927minih34927Rukojmí (2005) 
Hostage n
minih48013minih48013Detektiv Monroe (2005) [TV film] 
Class of '76 n
minih78532minih78532Nedůstojná smrt (2008) [TV film] 
The Governor's Wife n
minih90776minih90776Reportér (2012) 
The Paperboy n
minih52887minih52887Pivo přes ulici (1974) 
Pivo přes ulici n
minih4380minih4380Bob Dylan - Unplugged (1989) [TV seriál] 
Bob Dylan - Unplugged n
minih124444minih124444Láska mezi starožitostmi (2011) [TV film] 
Die Trödelqueen - Gelegenheit Macht Liebe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.2 % (12)
5   - curil
4   - hledasenik
3   - FLA
5   - jitush.b
4   - stanko
6   - dederon
6   - rosta12
7   - motelij
6   - Rybička
6   - SWAT0013
3   - Matt0313
10 - Gore33
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.245/0.208