ohodnotit

Kdo je Clark Rockefeller? [TV film]

Who Is Clark Rockefeller?

Další název:
Falošný milionár (SK)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
95 minut
„Všechny okouzlil, všichni ho uznávali, ale nikdo nevěděl, co je vlastně za člověka.“

Celkové hodnocení filmu Kdo je Clark Rockefeller?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.9.2011
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.1.2013
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.2.2018
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2013
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.11.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2011
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2017
Rybička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.5.2014
SWAT0013
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2018
Matt0313
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.5.2014
Gore33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27895minih27895Sluneční jas (1999) 
Sunshine n
minih2992minih2992Anděl blažené smrti (1965) 
n
minih2899minih2899Americký kickboxer (1990) 
American Kickboxer n
minih81959minih81959O brokátové růži a slavíku z perleti (1982) [TV inscenace] 
O brokátové růži a slavíku z perleti n
minih18680minih18680Sestup do pekel (1986) 
Descente aux enfers n
minih15938minih15938Pláže (1988) 
Beaches n
minih44115minih44115Akeelah (2006) 
Akeelah and the Bee n
minih51172minih51172Šahrazád (1985) [TV inscenace] 
Šahrazád n
minih26634minih26634Fádní odpoledne (1964) 
Fádní odpoledne n
minih27273minih27273Příští stanice ráj (1998) 
Next Stop Wonderland n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.2 % (12)
5   - curil
4   - hledasenik
3   - FLA
5   - jitush.b
4   - stanko
6   - dederon
6   - rosta12
7   - motelij
6   - Rybička
6   - SWAT0013
3   - Matt0313
10 - Gore33
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153741
Osobností: 638477
Fotografií: 584796
Plakátů: 277626
Obsahů a biografií: 140825

Poslední komentáře

Mafiáni (1990)

Mafiáni
Snímek ´Mafiáni´a   režisér Martin Scorsese. Tak   k tomu není co dodat. Kvalit   staršího Kmotra od Francise   Forda Coppoli sice nedosahuje, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Funny Games USA (2007)

Funny Games USA
║Rozpočet   $15miliónov║Tržby USA   $1,294,919║Tržby   Celosvetovo $7,762,714║   deprimujúca iritácia, dosť   desivé podanie, v určitom   ohľade to pripomenie thriller   Sedem /80%/

Autor: T2 | Hodnocení: 8 / 10

Nebezpečný žralok (2011) [TV fil...

TOP film. 90%

Nebezpečný žralok
Film ''Nebezpečný žralok''   vie strašne zaujať tým že   tento film vyprodukovala   spoločnosť   nízkorozpočtových filmov   Asylum a nieje to více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Rizzoli & Isles - Vraždy na pite...

Bezvadný.

Rizzoli & Isles - Vraždy na pitevně
Super seriál, má napětí i   humor, moc se mi líbí.   Nenechám si ujít žádný   díl. Doufám, že natočí   další sérii.

Autor: Dandy133 | Hodnocení: 10 / 10

Zmenšování (2017) [DCP]

Komedie?

Zmenšování
Tak to ani omylem.Jediné,co   připomínalo komedii,byli   malí lidé, ale to bylo   všechno...Jinak film s   nějakým poselstvím (a asi i   více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.298/0.259