reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Katka

Žánr:
Rok:
1949
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
22.4.1950

Celkové hodnocení filmu Katka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.8.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.1.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2008
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.7.2016
tomsep_1958
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2011
obliv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73123minih73123Dny plynou (1970) 
Idu dani n
minih47655minih47655Smích z ráje (1951) 
Laughter in Paradise n
minih95868minih95868Můj německý přítel (2012) 
El amigo alemán n
minih70605minih70605Černá skřínka (2005) 
La boîte noire n
minih116869minih116869Bony a klid 2 (2014) [2k digital] 
Bony a klid 2 n
minih12125minih12125Mata Hari (1985) 
n
minih137797minih137797Od každého něco (2012) 
Best of Both Worlds n
minih58324minih58324Záhada sfingy (2008) [TV film] 
Riddles of the Sphinx n
minih32698minih32698Ples příšer (2001) 
Monster's Ball n
minih10090minih10090Kdo je miliardář (1979) 
Nea Mărin miliardar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.3 %
5   - argenson
4   - curil
7   - clara.bow
7   - hvezdyn
6   - melakara
7   - nick4
10 - dederon
7   - tvo
3   - zaluzar
8   - tomsep_195
10 - obliv

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

58 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

8 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141396
Osobností: 605755
Fotografií: 526167
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.473/0.453