reklama
 
ohodnotit

Kateřina Veliká [TV film]

Catherine the Great

Další název:
Katharina die Große
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
184 minut

Celkové hodnocení filmu Kateřina Veliká

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2011
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2008
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.2.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2011
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.12.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2009
DejnaDee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2016
Fugas16
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.7.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44003minih44003Kariera Nikosia Dyzmy (2002) 
n
minih44037minih44037Návnada 2: Svádění (2007) [Video] 
Decoys 2: Alien Seduction n
minih15582minih15582Pekelné lodě (1969) 
Hell Boats n
minih47885minih47885Falco (2008) 
Falco - Verdammt, wir leben noch! n
minih12607minih12607Mizerná banda (1972) 
Bad Company n
minih59343minih59343Temné vítězství (1939) 
Dark Victory n
minih9271minih9271Jak je důležité míti Filipa (1952) 
The Importance of Being Earnest n
minih48750minih48750Kasandřin sen (2007) 
Cassandra's Dream n
minih27168minih27168Newtonovi chlapci (1998) 
The Newton Boys n
minih10361minih10361Kočičí lidé (1942) 
Cat People n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
9   - Erkul
8   - clara.bow
7   - pataamat
8   - Lienocka22
7   - michal33
9   - kudrna6
10 - miroslav22
7   - yoogurt
8   - Zdenek13
7   - DejnaDee
6   - oskarel
10 - Fugas16

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Afriky: Od oceánu k moř...

17:35 - 17:55

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

16:50 - 17:50

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621359
Fotografií: 550602
Plakátů: 262214
Obsahů a biografií: 134136

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.26/0.22