reklama
 
ohodnotit

Kašpárkovy rolničky [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
61 minut
„O začarované princezně a Honzovi, kterým pomáhají bojovat proti čarodějnici ti praví hrdinové českých pohádek“

Celkové hodnocení filmu Kašpárkovy rolničky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.7.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2016
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.6.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.7.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2015
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.9.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24658minih24658S vyloučením veřejnosti (1933) 
n
minih47502minih47502Plán hry (2007) 
The Game Plan n
minih151557minih151557Černý motýl (2017) 
Black Butterfly n
minih43432minih43432Co takhle svatba, princi? (1986) [TV film] 
Co takhle svatba, princi? n
minih23764minih23764Zelly a já (1988) 
Zelly & Me n
minih48026minih48026Loupež za bílého dne (2008) 
Daylight Robbery n
minih11706minih11706Lyžařská hlídka (1990) 
Ski Patrol n
minih47158minih47158Poloprofesionál (2008) 
Semi-pro n
minih98695minih98695Ginger a Rosa (2012) 
Ginger & Rosa n
minih148282minih148282Školní sbor (2016) 
Mindenki n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53 % (10)
2   - SvoKar
5   - curil
5   - M.A.G.
6   - jmenuji.se
6   - Faye
5   - satyr
4   - Persefonia
6   - miroslav22
10 - Gremmie
4   - motelij
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152312
Osobností: 636452
Fotografií: 578229
Plakátů: 275629
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.284/0.233