reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Karlínská balada [TV film]

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
83 minut
„Jiřina Bohdalová a Stanislav Zindulka v televizním filmu podle novely Olgy Scheinpflugové o hledání a pomíjivosti štěstí.“

Celkové hodnocení filmu Karlínská balada

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2008
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.3.2009
agatha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.9.2009
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.4.2014
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.9.2009
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.8.2014
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2008
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
collectallaustralia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66163minih66163Komu šplouchá na maják (1992) [TV minisérie] 
n
minih45195minih45195Duchařský příběh (1981) 
The Ghost Story n
minih24654minih24654Růžové kombiné (1932) 
n
minih9299minih9299Jak svět přichází o básníky (1982) 
Jak svět přichází o básníky n
minih24824minih24824Z bláta do louže (1934) 
Z bláta do louže n
minih47821minih47821Blonďatá a blonďatější (2007) 
Blonde and Blonder n
minih40262minih40262Čarodějky (1998) [TV seriál] 
Charmed n
minih87729minih87729Avé (2011) 
Avé n
minih55396minih55396U pramene živé vody (?) [TV seriál] 
n
minih35394minih35394Žít po svém (2004) 
An Unfinished Life n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
6   - argenson
6   - green-tea
6   - hvezdyn
5   - fred.appl
9   - agatha
3   - kepsar
3   - jambroz58
9   - Alex.Denim
8   - ZdenekJira
8   - Bogy
10 - collectall

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

28 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

12:40 - 13:10

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

3 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130345

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.428/0.406