reklama
 
ohodnotit

Kariéra

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1985
„Pro mladého člověka bývá nebezpečné, když nedostatek zkušeností nahrazuje přehnanou, ale neopodstatněnou sebedůvěrou.“

Celkové hodnocení filmu Kariéra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.6.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.3.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.6.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2010
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.3.2016
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.7.2015
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.3.2012
collectallaustralia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15073minih15073Oscar a Lucinda (1997) 
Oscar and Lucinda n
minih24651minih24651Rukojmí v Bella Vista (1980) 
Rukojmí v Bella Vista n
minih25852minih25852Fontána pro Zuzanu 3 (1999) 
Fontána pre Zuzanu 3 n
minih44432minih44432Celestínské proroctví (2006) 
The Celestine Prophecy n
minih49308minih49308Vzpomínky Casanovy (2005) [TV minisérie] 
Casanova n
minih27485minih27485Vášnivý tanec (1998) 
Dance with Me n
minih24498minih24498Posledný návrat (1958) 
Posledný návrat n
minih24394minih24394Život a doba soudce Roye Beana (1972) 
The Life and Times of Judge Roy Bean n
minih8739minih8739Hrdinové mlčí (1946) 
n
minih40712minih40712Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) 
Band Camp n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 % (16)
3   - curil
6   - jarda53
1   - Pitryx
6   - hvezdyn
6   - martin.stu
4   - melakara
4   - satyr
4   - Andrejevna
6   - Kycky
7   - Jorge
10 - dederon
8   - oulisna
7   - rosta12
10 - Gremmie
3   - teisan
10 - collectall

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Margaret Thatcherová: Železná ...

08:30 - 10:00

42 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

08:50 - 09:45

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:35 - 09:15

37 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150703
Osobností: 634101
Fotografií: 574731
Plakátů: 273075
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.295/0.255