reklama
 
ohodnotit

Kariéra

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1985
„Pro mladého člověka bývá nebezpečné, když nedostatek zkušeností nahrazuje přehnanou, ale neopodstatněnou sebedůvěrou.“

Celkové hodnocení filmu Kariéra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.6.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.3.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.6.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2010
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.3.2016
Jorge
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.7.2015
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.3.2012
collectallaustralia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66549minih66549Veselé příhody z natáčení (1988) [TV pořad] 
Veselé příhody z natáčení n
minih13810minih13810Něco je ve vzduchu (1980) 
Něco je ve vzduchu n
minih16777minih16777Povolení zabíjet (1989) 
Licence To Kill n
minih92642minih92642Je to jen vítr (2012) 
Csak a szél n
minih139026minih139026Pistolnice Jane (2016) 
Jane Got a Gun n
minih42067minih42067Tři na lavičce (1978) [TV inscenace] 
n
minih98082minih98082Guns, Girls and Gambling (2011) 
Guns, Girls and Gambling n
minih66236minih66236Piraňa (2010) 
Piranha n
minih36595minih36595Elektra a její pravda (1974) 
Szerelmem, Elektra n
minih43304minih43304Zapomenutý čert (1964) [TV inscenace] 
Zapomenutý čert n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 %
3   - curil
6   - jarda53
1   - Pitryx
6   - hvezdyn
6   - martin.stu
4   - melakara
4   - satyr
4   - Andrejevna
6   - Kycky
7   - Jorge
8   - oulisna
10 - dederon
7   - rosta12
10 - Gremmie
3   - teisan
10 - collectall

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

22:25 - 23:15

11 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

126 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:40 - 22:40

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

21:35 - 22:55

61 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627638
Fotografií: 565755
Plakátů: 268326
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.29/0.253