ohodnotit

Kariéra matky Lízalky

Žánr:
Rok:
1937
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
10.9.1937
„Sentimentální komedie o nesplněných snech, marných nadějích a hořkých prohrách...“

Celkové hodnocení filmu Kariéra matky Lízalky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.9.2017
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2013
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2017
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2005
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2007
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2009
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.11.2005
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2009
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.12.2007
Terci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
deuska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2007
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2009
ilcikb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2011
kouba001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64831minih64831Zeťák (1993) 
Son in Law n
minih51094minih51094Krakonoš a sklínkař Matěj (1977) 
Krakonoš a sklínkař Matěj n
minih82793minih82793Konfident (2011) 
eŠteBák n
minih43708minih43708Mrtvá a živá (1997) [TV film] 
Rebecca n
minih129493minih129493Pět nejlepších (2014) 
Top Five n
minih34750minih34750Hlava v oblacích (2004) 
Head in the Clouds n
minih9335minih9335Jako za starých časů (1980) 
Seems Like Old Times n
minih3992minih3992Velký esa (1987) 
Big Shots n
minih27119minih27119Jediná správná věc (1998) 
One True Thing n
minih48517minih48517Gran Torino (2008) 
Gran Torino n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 % (22)
5   - argenson
6   - curil
2   - Pitryx
6   - green-tea
7   - LenC2
6   - Misantrop
6   - AGAMEMNON
6   - REKBRIT
7   - melakara
4   - Faye
7   - nick4
7   - Jarda.ftr
5   - Ingrid
7   - rosta12
5   - jambroz58
9   - tvo
9   - žižalka
6   - Terci
9   - deuska
7   - Marthos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.255/0.222