Duben
ohodnotit

Karcoolka

Hoodwinked

Rok:
2005
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
2.3.2006
„Skutečný příběh Červené Karkulky.“

Komentáře k filmu Karcoolka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Vynikající
Opravdu skvělá předělávka   klasické Karkulky. Jak to   vypadá v lese, když se   většina zvířátek živí   prodejem různých laskomin? A   jak to dopadne, když jim   někdo ukradne recepty? Mno a   kdo to vyřeší? Zapeklité   otázky a zapeklitý případ.   Vyšetřování se ujme   medvěd zákona a pan Skokan   (žába). Vyslíchají   postupně všechny možné   pachatele. Jimi jsou Karkulka   a její babička, vlk,   dřevorubec. Mno a co   králíček? Na toho všichni   zapoměli! Pracoval do té   doby, než zavřeli poslední   obchod. Kdo myslíte, že   krade recepty? A myslíte, že   se dotyčnému povede ukrást   recepty i babičce Pakytové?   NEVÍTE??? Tak se na tohle   určitě podívejte, stojí to   za to!!!
Jekky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Netradiční pojetí karkulky   ale strašně se mi to líbilo   a taky jsem se strašně   nasmála z vlka udělat   detektiva tak to je mazerc   dobrá pohádka
Seducinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2009
Pohádka o Karkulce jak ji   ještě neznáte. Tak tohle   byl vážně bomba, skvělý   hlášky atd. Určitě na to   koukněte i pokud nemáte   rádi pohádky.
James000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.5.2008
No je to nářez Skutečný   příběh Karkulky Babička je   super..Králíček   podrazáček Dřevorubec   Němec a Vlk novinář tomu   říkam říz..
lemurek80
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
skvěle vymyšlená zápletka
Není to tak úplně   normální animák typu Hledá   se Nemo...Je to vlastně   animovaná detektivka,která   vyprávý příběh o   ztracené knize s recepty ze 4   různých pohledů.Film do   sebe zapadne až potom co se   dozvíte z vyprávění 4   svědka. Bravurní dabing   country kozlíka,kteý s   češtinou Matěje Rupperta (z   Monkey Bussines) předčí i   originál.Skvělou češtinu   ocení hlavně vaše děti...a   písničku "...já mám   rohy na svý rohy,mám i rohy   s parukou..."si budete   zpívat asi týden. :o)
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Fakt vyborna pohadka jak pro   deti,tak i pro dospele.Velice   ji doporucuju.Hlavne ta   veverka........ta je   skvela.Hlavne nesmi pit kafe.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2016
Skutočný príbeh o Červenej Čiapočke
V prvom rade treba začať   vychvaľovaním geniálneho   českého dabingu. Tu sa tak   vydaril, že normálne   pochybujem, že originál aj   bude lepší. Príbeh začína   klasickou zápletkou,   Červená Čiapočka príde k   babičke a tam prezlečený   vlk. POZOR, ďalej budú   možno SPOILERy! Nasleduje   výsluch ("prineste klec   - to bola irónia") a   štyri rôzne verzie ("to   vieš, som hrozne   zvedavý"), ako sa to   stalo. Perfektne prepletené   príbehy, geniálne postavy a   super vtípky a hlášky. Čo   sa stalo nestalo, hlavnou   hviezdou sa stal a filmu   dominuje vlk (jeho nástup na   výsluch a "dáte sa mi   napiť?"), s famóznym   hlasom Pavla Rímskeho a   takým tým ležérnym,   flegmatickým a sarkastickým   prístupom ("čím sa   živíte vlk? - som   pastevec"). Spolu s tou   veveričkou sú famózna   dvojka ("neuvažoval si   už niekedy o káve bez   kofeínu?"). Nechýba   prenasledovanie Karkulky   ("jo, gravitácia funguje   - taxiii!!"), vlastné   kritické zamyslenie sa nad   prácou ("že ja vlastne   radšej nepíšem filmové   recenzie"), prežívajú   aj nebezpečné situácie   ("čo je to za sviečky -   dynamite, to bude   italsky") a nakoniec   pridá hlášku roka ("na   reportéra máte podivné   pracovné metódy - no čo,   vyrastal som medzi   vlkmi"). Jednoducho   famózny príbeh o tom, ako to   naozaj bolo a vedzte, že už   na začiatku zistíte, ako   hovorí vlk s veveričkou,   nikdy sa nedá veriť   králikovi
hejtman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2006
Nový směr animace mě   zpočátku trochu moc   nesed,houpání obrazu při   chůzi medvěda a na můj vkus   i nevhodná hudba / krom   mečení kozla /. Ale jinak   musím smeknout bezva   dialogy,gagy,dabing,bezva   postavy vlk,zajíc,babča a i   ta veverka mi někoho   připoměla /Doba Ledová/ a   byla skvělá.Chce to   příběh dokoukat a zjistíte   jak se kruh příběhu   uzavírá a objevuje se zprvu   utajené.

-----
01/2008 -   pohádku jsem už viděl min   3x a líbí se mi stále víc   a víc,je o něco jiného,co   se jinde nevidí,zajímavý   námět i zajímavé   zpracování.Největší   pozitiva jsou animace a dabing
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.12.2007
Super animák. Karkulka trochu   jinak a babička taky. No kdo   by tušil, že babička bude   blázen do extrémních   sportů a bude je sama dost   natvrdo provozovat?
Hellish_Satanica
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2006
Tak lidičky, no nevím jak   vy, ale já se u toho válela   smíchy, fakt :-) Není to   intelektuální humor, není   to nic uměleckého, ale kdo   není suchar, tak musí uznat,   že občas je potřeba se   prostě jen zasmát, a od toho   je právě tento film. A já   osobně se k němu určitě   budu ráda vracet :-)
Sandwitch
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.5.2007
Originální příběh i   zpracování. Trochu se tu   objevila kopie veverky z Doby   ledové, ale příběh   neztácí na originalitě.   Když si vzpomenu na klasickou   pohádku o Červené Karkulce,   tak musím tenhle příběh   vychválit, protože je to   úplně o něčem jiném.   Humor na Vás útočí s   každým záběrem a takhle   má skvělý animák vypadat.
resino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Karcoolka je bláznivý   detektivní příběh. Žabák   - detektiv vyslýchá nejprve   Karcoolku, potom vlka,   dřevorubce - skopčáka a   nakonec babičku. Události do   sebe začínají pškně   zapadat. Nikdo z nich však   není cukrářský lupič   jenž ukradl babiččiny   recepty a nechal zkrachovat   většinu zvířátek v lese.   Je to hodně zamotané.   Hlavním podezřelým se stane   zajíc...
AGAMEMNON
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Velmi zvláštní, velmi   inovativní zpracování   notoricky známé pohádky o   Červené Karkulce. Je jasný,   že tato verze nebude   vyhovovat všem, ale kvituji s   povděkem, snahu o vnesení   čerstvého vzduchu do   zatuchlého rybníku. Co se mi   však moc nezamlouvalo je   animace, já sice chápu, že   za 15 melců žádnou slávu   neuděláme, přesto je dost   slabá. Totéž v bledě   modrém platí o hudbě. Co   však je dokonalé je český   štatlopráglovský dabing,   kterému kraluje Zdeňa   "dřevorubec" Junák   (umím i brněnskej hantec,   "Zdarec, kemo").
simca.talpi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Paráááááda
SUper bláznicej animák.   Pravda, když jsem na tom byla   v kině já a se mnou asi 50   dalších šestiletých   děcek, všichni se na mě   koukali zvláštně. Nicméně   tenhle filmík stojí za   shlédnutí, protože to, co   víte o červené Karkulce   není pravda. Je tu akční   babča, hloupý dřevorubec,   prdlá veverka a elegantní   ovce. Enegické, lehké, k   popukání. Zas a znuvu, ráda   to zapnu.
Natalia_Budz
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2020
Člověk se s přibývajícím   věkem musí smířit s tím,   že pohádky se musí stále   měnit,   "vylepšovat" (což   není vždy ten krok vpřed).   V době kdy Karcoolka vyšla   jsem byla cílovou skupinou a   moc se mi líbila. Animace   (připomíná mi kozí   příběhy se sýrem) je milá   a ne až tak přeslazeně   pohádková. Samozřejmě,   kdyby Karcoolku dělalo   movitější studio - Pixar   apod. Tak by animace byli   špičkovější, možná i   scénař samotný. Ale   myslím, že na cílovku od   nejmenších po třeba 12 let   je to akorát. V dnenší 2020   době asi už ne, pro dnešní   mládežníky by Karcoolka   byla už taky out, než in.   Dnes je příliš uspěchaná   doba...
FDbJakub
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.11.2008
Sranda, nechápu jak to tady   někdo může srovnávat se   Shrekem nebo s Madagascarem,   pochybuju, že záměry   autorů bylo udělat stejně   dobrej film. Zvlášť když   karcoolka vznikla už z   předlohy a spíše má   parodovat. To splňuje   naprosto. Vraždící   králík, čiperná babička,   či tajemný vyšetřovatel.   Film je pojatej vtipně a   ačkoliv animace za moc   nestojí, líbí se. Škoda   jen nepovedeného konce,   který vypadá přsně jako   klasické konce akčních   filmů - záporák je   prozrazen a po nepovedeném   pokusu o vysvobození z   prekérné situace polapen.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.8.2011
COOL
Karcoolka je vážně COOL.   Hlavně kvůli naprosto   střeštěnýmu příběhu a   úžasně animovaných   postaviček ( vlk nejlepší   ). V tomhle si Američani   vážně překonali
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.12.2007
Mierne nadpriemerna animovana   rozpravka o tom,ako to   skutocne s Karkulkou a jej   babickou bolo.Miestami   vtipne,miestami trapne.Z   priemeru vystupuju dve postavy   vlk a hlavne jodlujuci   kozel,kvoli ktorym dostala   tato rozpravka bodik   naviac.Videl som v ceskom   dabingu a jodlujuci kozel je   proste bozsky :)))
Vig
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Kdo by řekl, že i takhle se   dá zpracovat Karkule?
Tahle bláznivá   detektivní komedie mne teda   hoooodně překvapila, čekala   jsem nějakou lacinou   napodobeninu.
Nechybí   humor, netradiční postavy a   skvělé vyústění zápletky
cragel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Karcoolka
Netypicky udělaný film o   známe karkulce.Všechny   příběhy hlavních hrdinů   byli dobře propracované.Sice   posledních pár minut s   králíčkem nebyli   obzvlášť skvělé, ale   předtím jsem se dobře   pobavil.7/10.
SPECNAS
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Mně se film dost líbil.   Pěkná animace a velmi   netradičně pojatý příběh   Karkulky, včetně velmi   zajímavého vysvětlení, k   čemuže to děvče nosí ten   přihlouplý čepeček,   vyprávění pojaté formou   detektivky, to všechno   považuju za klady a dost   dobře jsem se bavil.A mému   pětiletému synovi se tahle   animačka taky moc líbila.
yakub
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Pohádka ve stylu Shreka,   která začíná od konce.   Aneb lesní policie   vyšetřuje, co se stalo v   babiččině domku tím, že   si nechává od přítomných   vyprávět příběh, co ten   den dělali a jak se ocitli   právě na místě činu. Z   klasické karkulky si tento   příběh vypůjčil jen   postavy, ale děj převrátil.  
Material:   dospívající karkulka, cool   dřevorubec :), vlk, babička   a "nový nápad pojetí   karkulky".
Takže   je to takové skoro   tarantinovské, když se   postupně všechny příběhy   protínají, doplňují a   vyvracejí různé domněky z   vyprávění předešlého. Ve   filmu je pár vtipných   hlášek a parodii na filmy   (xXx , Shrek, Matrix, Ice Age,   ...určitě tam je toho víc,   ale to jsem nezaregistroval)   Ale každá scénka mi   připadala známá.
V   podstatě když jsem tuto   recenzi začal psát, říkal   jsem si, že ač všude   propagují, jak to je COOL   film, že moje pocity a   následná recenze nebude   kladná. Ale když teď tak   vzpomínám na různé   pasáže filmu, dobrou hudbu,   některé zvláště povedené   gagy, tak hodnocení   nechávám někde u bodu nuly.   Není to podle mě žádná   sláva a ani nebudu film   posílat do věčných   lovišť.
legenda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.3.2006
Nápadité,no mohlo to byť lepšie...
Autori príbehu mohli túto   rozprávkovú detektívku   lepšie ideovo dotiahnuť a   bol by to hit tohto roku.   Takto je to len priemerne   dobrý film - vtipný, plný   gagov, trošku priehľadný,   no nenudil som sa pri ňom a   zabavil som sa.
Rozprávku jednoznačne   odporúčam ako pre deti, tak   aj pre dospelých, aspoň sa   zasmejete a neoľutujete, že   ste s deťmi išli na tento   príbeh do kina.
Grafické spracovanie   postavičiek je postačujúce,   mohli sa s tým ešte autori   popasovať. Dej príbehu je   výborný, vtipný,   nápaditý...
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2006
Spíše průměrný animovaný   filmeček, který vypráví o   tak trošku moderní Karkulce.   Škoda, že se místy děj   docelá zadrhává a začíná   nudit. Grafický design bych   také zařadil spíše do   horší poloviny ..   hvězdičku nad průměrem si   určitě zaslouží extrémní   babča a její povedené   kousky.
Na jedno   shlédnutí dobré, ale v   dnešní záplavě animáku se   Karcoolka nejspíš ztratí.
petulla
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2007
vše začíná od konce,   který všichni známe... vlk   sežere karkulka a pak   přichází na scénu žabák   - detektiv, která si   předvolá všechny   podezřelé, aby se dopátral   pravdy, jak to vlastně   všechno bylo... a výsledek   jeho pátrání je skutečně   překvapivý... filmu dodal   šmrnc velice dobrý nápad,   dále hudba, různé   postavičky = zvířátka z   lesa, kde žije i karkulka...   nejlepší je asi ukecaná   veverka..film se mi moc   líbil, zaujme širokou   veřejnost, sice to není   takový trhák jako třeba   shrek, ale i tak stojí za to   ho vidět. Grafika je jako   vždy báječná a detaily   jsou perfektně vystižené.   Příběh neztrácí   dobrodružství a   napětí...doporučuje
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.1.2007
Byl jsem docela zvědavý na   toto animované dílko. Měl   jsem však z něj pocit, že   tvůrcům dochází vtip i   dech. Oceňuji práci   animátorů. Ale animované   filmečky přicházející do   našich kin ze zámoří jsou   dělané jakoby přes   kopírák.
Koimisto
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.8.2006
Tak lidi ... je to   pěkné.Celý film jsem se   skvěle bavil a překrásná   Karcoolka s obrovskýma   krásnýma očima ... no   paráda!Hooodně cool babča   ... má brutální pomádu na   vlasech :@)
Těším se   na další příběhy od   těchto tvůrců a doufám,že   zůstanou u stejné animace.A   snad se brzy dočkám :@)
Medousek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.5.2008
Od Karcoolky jsem čekala   mnohem víc.Byla to taková   slátanina o všem   možném...Bohužel jsem byla   opět zklamaná.Nejlepší byl   detektiv žabák,kterému jsem   se i zasmála.Respektive těm   jeho dlouhým tenkým   nohám...:-)
CHiPoun
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.8.2008
Není to klasická pohádka o   Červené Karkulce. Je to   animovaná komedie s prvky   detektivky. Celý děj se   během filmu skládá jako   skládačka z výpovědí   svědků - Karkulka, vlk,   dřevorubec, babička, ...   Mohla to být dokonalá   loupež, nebýt detektiva   Žabáka!
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Ee. Opravdu to není   "cool" animák.   Rádoby vtipná podívaná   plná narážek na známé   filmy. Děti to ale nejspíše   bude bavit hodně.
Máša13
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.8.2020
Animáky
bez dětí většinou   nedávám, tenhle jsem na   doporučení riskl. První   půlka mě celkem bavila,pak   už to šlo s úrovní   poměrně rychle z kopce a jen   jsem trpně čekal na konec.   Dám průměrovou čtyřku,   ale druhý díl fakt už   zkoušet nebudu:-)
Cllementine
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.12.2007
Animák,co se tváří jako by   se mohl zařadit po boku   Shreka nebo   Úžasnákových,ale přitom   ostatní animáky jenom   trapně napodobuje a   vykrádá.Dnes si zdřejmě   všichni myslí,že když   animák nacpou spoustou   popkulturních hlášek tak   mají vyhráno.Jenže když   dva dělají totéž,není to   totéž...
huron
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.11.2006
Film se veze na vlně   animovaných snímků   posledních let. Co mu ale   chybí, je dobrý scénář a   kvalitnější animace. Tři   čtyři odkazy na popkulturu a   známé filmy prostě   nestačí. Navíc veverka mi   až příliš připomínala   Dobu ledovou. Semtam sice byly   náznaky dobrých nápadů,   ale ty nebyly dotažené nebo   rozvedené. Nicméně u želv   ("Zdrháme!") jsem   se válel smíchy.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.9.2010
Karcoolka
Tak, a máme tu předělávku   klasické pohádky o Červené   Karkulce. Ale jelikož tu   všichni už moc dobře znají   a dnešní děti chtějí   něco trochu jiného, víc   akčnějšího, také se   chtějí zasmát, vymysleli   proto tuto inovaci. Pro ty   menší vcelku dobré, v kině   se řehtali od začátku do   konce. Ale hodnotím za sebe,   proto dávám méně   hvězdiček.
Animace   nic moc, nepovedla se. Je na   sto honů poznat, že   Karcoolka nebyla tvořena pod   taktovkou velkého studia, ale   nově založené Weinstein   Company (nikdy už jsem o nich   neslyšel, zajímalo by mě,   jak se jim vede, jestli už je   někdo koupil...). Kdyby se   díla ujal Pixar, respektive   Walt Disney, který už má   zkušenosti s takovými   trháky jako "Život   brouka", "Toy   Story",   "Wall-E",... nebo   třeba DreamWorks (teď si   nejsem jistý, ale nepatří   náhodou DreamWorks také pod   Walta Disneyho? Budu se muset   někam podívat), mohlo vše   vypadat jako   "Shrek",   "Madagaskar", nebo   třeba "Mravenec Z".   Ale od toho tu vlatně ty   menší studia jsou, aby nám   přinášely alternativy a   hlavně konkurenci těmto   velkým koroporacím...
Snura
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.2.2008
Šmankote!! Tohle byl teda   nářez. Chudáci děti,   které si teď z toho budou   pobroukávat popěvek   "schnitzel smažený,   děti budou blažený".   Babička na snowboardu,   Karkulka ovládající jiu   jitsu, zlý králík,   zpívající a jódlující   kozel,... z toho asi ještě   dlouho budu mít noční   můry.:-)
Cash89
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.3.2008
Animák který si myslí že   je stejně dobrej jako Shrek   nebo Madagaskar...Ale přitom   ostatní animáky jenom uboze   napodobuje a vykrádá   je...Animace mi přišla že   ji dělali Češi, byla   opravdu rychle odbytá...To co   mělo být vtipné, vtipné   nebylo a to co nemělo být   vtipné taky nebylo 2x k   smíchu...Já už nevim co   napsat k tomuhle filmu   protože už všechno bylo   řečeno pod mím   názorem...jen můžu dodat   že tomule filmu se radši   vyhněte, velkým   obloukem...Dávám 3 za   zpívajícího kozla:)
aduliatko
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.6.2007
aduliatko
nechapem, ako mohlo byt aokolo   karkoolky take boom, ked toho   tento film vobec nie je hoden.   samostatne postavicky boli   sice vtipne, ale ako celok   spolu vobec neladili. zda sa   mi az absordne, ako tam niekto   mohol zakomponovat staru mamu   jazdiacu na snowboarde, alebo   z hlupeho lesnika urobit   filmovu hviezdu. koniec som   predpokladala uz skoro   odzaciatku, takze ma v tomto   smere nic neprekvapilo. trojku   davam iba za pekne pocitacove   spracovanie postaviciek a   okolia.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih34289minih34289Poslední samuraj (2003) 
The Last Samurai n
minih53591minih53591Neuvěřitelné příběhy (1985) [TV seriál] 
Amazing Stories n
minih147550minih147550Psí poslání (2017) 
A Dog's Purpose n
minih38836minih38836Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid n
minih57036minih57036Okouzlení V (2002) [TV seriál] 
Incantesimo 5 n
minih18331minih18331S čerty nejsou žerty (1984) 
S čerty nejsou žerty n
minih13062minih13062Můj táta hrdina (1994) 
My Father, the Hero n
minih44520minih44520Lovec krokodýlů (1996) [TV seriál] 
Crocodile Hunter n
minih9308minih9308Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) [TV film] 
Jak vytrhnout velrybě stoličku n
minih95926minih95926Tísňová linka (2012) [TV pořad] 
Tísňová linka n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu

14:05 - 14:35

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:25 - 15:20

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:35

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

62 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376367
Obsahů a biografií: 178202

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10