ohodnotit

Kapitán Conan

Capitaine Conan

Žánr:
Země:
Rok:
1996
Délka:
127 minut

Celkové hodnocení filmu Kapitán Conan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2010
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
Gredor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2017
foxx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2007
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
MUNRO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.8.2014
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2010
Zdenek88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2007
scheescha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2007
VLV
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.12.2012
kouba001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7059minih7059Dva mezci pro sestru Sáru (1970) 
Two Mules for Sister Sara n
minih12203minih12203Mé jméno je Nikdo (1973) 
Il mio nome é Nessuno / My Name Is Nobody n
minih22399minih22399Veronika (1985) 
n
minih9852minih9852Kachní polévka (1933) 
Duck Soup n
minih41707minih41707Psíčci lorda Carltona (1970) [TV inscenace] 
Psíčci lorda Carltona n
minih31215minih31215Nejlepší gangster (2000) 
Gangster No.1 n
minih54716minih54716Maminka je u kadeřnice (2008) 
Maman est chez le coiffeur n
minih4483minih4483Borrower - Oběti bez hlav (1991) 
The Borrower n
minih109374minih109374Místa (2014) [2k digital] 
Místa n
minih7749minih7749Frankensteinova kletba (1957) 
The Curse of Frankenstein n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 % (18)
7   - pataamat
6   - melakara
7   - satyr
8   - killy
7   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
7   - Gredor
9   - Johnny1
8   - foxx
8   - kreator23
6   - vrub
4   - MUNRO2
8   - eso
10 - volam
9   - Zdenek88
7   - scheescha
5   - VLV
6   - kouba001
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153404
Osobností: 638052
Fotografií: 583974
Plakátů: 277336
Obsahů a biografií: 140660

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Prostě vic než bůh

Bohemian Rhapsody
Když jsem videl tenhle film   tak jsem byl jak u vytržení   protože to bylo jako kdybych   ho zažil znovu. 2

Autor: RaistlinPetr | Hodnocení: 10 / 10

Zahulíme, uvidíme (2004)

Zahulíme, uvidíme
Nekorektní komedie s   korektním poučením o   těžkostech asijských   menšin v Americe. Fekální a   hulící humor na vysoké   úrovni.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Ano, šéfová! (2018) [TV pořad]

Otřesné

Ano, šéfová!
Nevím, kdo tohle bude   sledovat.... Zdeněk nasadil   vysokou látku a pardon...   Tohle dva nemají šanci se   dostal Zdenkovi ani ke   více >

Autor: Mv21

Ex Machina (2015)

Ex Machina
Totálně bez akce se spousty   nesrozumitelných řeči. I to   se dá s málo herci stvořit   sci-fi s nápadem ale mělo se   to více z akčnit. Nakonec více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sicario 2: Soldado (2018)

Ano-ale s vyhradami...

Sicario 2: Soldado
Pokracovanie prekvapujuceho   hitu z r.2015,v ktorom   excelovala dvojica Del   Toro-Brolin ma trhliny.Scenar   je chaoticky a je velmi tazke   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.227/0.196