ohodnotit

Kansas City

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
116 minut
„Drama o lásce, zločinu, boji a politice v Kansas City třicátých let.“

Celkové hodnocení filmu Kansas City

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.5.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2009
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2018
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.10.2016
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2018
Geralt07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31107minih31107Jesse James (1939) 
Jesse James n
minih93890minih93890Mistr (2012) 
The Master n
minih37106minih37106Časožrouti (1995) [TV film] 
The Langoliers n
minih40559minih40559Přineste mi hlavu Alfreda Garcii (1974) 
Bring Me the Head of Alfredo Garcia n
minih53129minih53129Cavalcade of the West (1936) 
Cavalcade of the West n
minih43615minih43615Božský Evan (2007) 
Evan Almighty n
minih48452minih48452Černý srpen (2007) 
Black August n
minih30764minih30764Igby (2002) 
Igby Goes Down n
minih9336minih9336Jako zabít ptáčka (1962) 
To Kill a Mockingbird n
minih20610minih20610Tango (1998) 
Tango n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 % (10)
5   - Erkul
7   - pataamat
8   - Akana
7   - davidek
6   - R.RICKIE
6   - Zimmy871
7   - Ferry76
5   - MysteryIll
8   - thornhill
3   - Geralt07
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637145
Fotografií: 582048
Plakátů: 276445
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

Mumie se vrací (2001)

Mumie se vrací (2001)

Mumie se vrací
Tenhle film mám moc ráda.   Koukám na něj pořád dokola   jak na 1. tak i na 2. díl....   Vždycky si pobrečím když   Eve ( Rachel Weisz ) umírá.   Pak když se vrátí to mám   velkou radost. :)

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie (1999)

Mumie (1999)

Mumie
Tenhle film patří k mým   nejoblíbenějším, vtipné   hlášky, skvělé herecké   obsazení i vtipné momentky.   Dost mě pobavilo jak se tam   Rick více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Vadí nevadí (2018)

Vadí nevadí
Naprosto nudný a zbytečný   horor pro puberťáky a už   chápu ten nízký rozpočet,   prostě jen řemeslo. Ztráta   času.

Autor: MildaX | Hodnocení: 2 / 10

Smrtící orchidej (2011)

Smrtící orchidej
Pěknej zabijackej opus,   který jsem si pěkně užil.   Zoe Saldana je navíc pěkně   sexy kočka, ale pozor s dost   ostrejma drapkáma.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý (2014)

Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý
Já nevim, mě ty SS zombies   přišli sympatictější než   rusko-bolšvistický zombies.   Navíc přece jen to tak je,   že kulturně jsou nám   blíže více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.119/0.084