reklama
 
ohodnotit

Kansas City

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
116 minut
„Drama o lásce, zločinu, boji a politice v Kansas City třicátých let.“

Celkové hodnocení filmu Kansas City

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.5.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2009
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2018
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.10.2016
Geralt07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47647minih47647Biloxi Blues (1988) 
Biloxi Blues n
minih25708minih25708101 dalmatinů (1960) 
One Hundred and One Dalmatians n
minih44425minih44425Pokání (2007) 
Atonement n
minih41995minih41995Jean Moulin (2002) [TV film] 
Jean Moulin n
minih14370minih14370Noc na Karlštejně (1973) 
Noc na Karlštejně n
minih34935minih34935Seabiscuit (2003) 
Seabiscuit n
minih47298minih47298Divoká zvěř (1983) 
Wild Beasts - Belve feroci n
minih19414minih19414Soumrak bohů (1968) 
La caduta deghi dei n
minih11711minih11711Vrah mezi námi (1931) 
M n
minih44198minih44198Journey from the Fall (2006) 
Journey from the Fall n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - Erkul
7   - pataamat
8   - Akana
7   - davidek
6   - R.RICKIE
6   - Zimmy871
7   - Ferry76
5   - MysteryIll
3   - Geralt07
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149671
Osobností: 631658
Fotografií: 571650
Plakátů: 271301
Obsahů a biografií: 137554

Poslední komentáře

Capri (2006) [TV seriál]

capri

Capri
najobľubenejší   serial,môžem pozerať   stále.sympatický herci a   prekrásne prostredie, proste   užasný romantický serial.

Autor: elenita | Hodnocení: 10 / 10

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci...

Zoufalí režiséři točí zoufalé filmy.

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
Říkalo se, že stejnojmenná   kniha Haliny Pawlowské, je   nezfilmovatelná. A vidíte,   je to pravda.
Spíše než   jako film, působí toto   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 4 / 10

Druhá strana (2011) [TV film]

TOP film. 95%

Druhá strana
Po vizuálnej stránke je to   slabšie, ale herci sú   výborný, hudba tiež,   scenár je dobrý, napínavé   to je a občas padne aj   nejaký ten více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Strach (1993)

Strach
Je zajímavé, jak si filmaři   celého světa myslí, že   láska spočívá v   pobíhání mladých lidí po   přírodě. Zde ale jde   hlavně o něco jiného více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Na samotě u lesa (1976)

Na samotě u lesa
Tohle je prostě klasika. Kdo   by nechtěl prostou chaloupku   u lesa a zemitého dědu   Komárka? Nestárnoucí   hlášky.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.138/0.089