ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kafka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2008
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2012
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2008
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2017
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2015
jardiv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2012
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2009
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2007
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2012
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43217minih43217Voodoo: Umění ďábla (2004) 
Khon Len Khong n
minih7572minih7572Farář u Sv. Dominika (1944) 
Going My Way n
minih51590minih51590S mojí ženou ne! (1966) 
Not with My Wife, You Don't! n
minih42875minih42875Portrét šílenství (2005) 
Edmond n
minih31252minih31252Šerifská hvězda (1957) 
The Tin Star n
minih6505minih6505Do nebíčka (1996) 
Do nebíčka n
minih9370minih9370Jane Doe (2001) [TV film] 
Jane Doe n
minih44905minih44905Mutant (2006) 
Gwoemul n
minih9651minih9651Ježíš Nazaretský (1976) [TV film] 
Jesus of Nazareth / Gesú di Nazareth n
minih51659minih51659V žáru noci: Podivná spravedlnost (1994) [TV epizoda] 
In the Heat of the Night: A Matter of Justice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 % (12)
7   - clara.bow
8   - Justik66
8   - pataamat
8   - payo1555
7   - Pardal
7   - Zimmy871
8   - Kycky
8   - jardiv
6   - jambroz58
8   - yoogurt
7   - Topi
7   - Bogy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276531
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

CHIPS: Bláznivá hlídka (2017)

CHIPS: Bláznivá hlídka
Trocha streštěnosti a o   zábavu je postaráno.   Vysloužilý závodník na   motorce a druhý závislý na   sexu odhalí ve svých   řadách lupiče obrněných   automobilů z penězi.

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.158/0.118