reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kafka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2008
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2012
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2008
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2017
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2015
jardiv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2012
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2009
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2007
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2012
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih111905minih111905Věznice ve Fort Laramie (1957) 
Revolt at Fort Laramie n
minih39757minih39757Světák (2006) 
Man About Town n
minih33028minih33028Rodinná anamnéza (1982) [TV film] 
Rodinná anamnéza n
minih29320minih29320Přátelé (1994) [TV seriál] 
Friends n
minih40769minih40769Atentát v Ambassadoru (2006) 
Bobby n
minih12105minih12105Maskovaná milenka (1940) 
Maskovaná milenka n
minih19252minih19252Smrtonosná zbraň (1987) 
Lethal Weapon n
minih17224minih17224Před maturitou (1932) 
n
minih11121minih11121Výstřely pro lásku (1978) 
Love and Bullets n
minih20151minih20151Šepoty a výkřiky (1972) 
Viskningar och rop n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 % (12)
7   - clara.bow
8   - Justik66
8   - pataamat
8   - payo1555
7   - Pardal
7   - Zimmy871
8   - Kycky
8   - jardiv
6   - jambroz58
8   - yoogurt
7   - Topi
7   - Bogy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Tammy (2014)

Tammy
Umaštěná, nevzhledná,   sprostá a nesympatická   hlavní hrdinka. Nula vtipů,   hromada fekálního humoru bez   špetky humoru. Tohle je fakt   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.155/0.119