reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kafka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2008
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2012
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2015
jardiv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.3.2012
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2009
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2012
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31784minih31784Ztracený obzor (1937) 
Lost Horizon n
minih48836minih48836Shrederman vítězí (2007) [TV film] 
Shredderman Rules n
minih17305minih17305Přežít (1993) 
Alive n
minih12342minih12342Město ztracených dětí (1995) 
La Cité des enfants perdus n
minih47549minih47549Planeta 51 (2009) 
Planet 51 n
minih41242minih41242Svět draků (2004) [TV film] 
Dragons' World: A Fantasy Made Real n
minih66399minih66399Synové a milenci (1960) 
Sons and Lovers n
minih30544minih30544Rose Marie (1936) 
Rose Marie n
minih20062minih20062Swingaři (1993) 
Swing Kids n
minih3837minih3837Bez dcerky neodejdu (1990) 
Not Without My Daughter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.5 %
7   - clara.bow
8   - Justik66
8   - pataamat
8   - payo1555
7   - Pardal
8   - Kycky
8   - jardiv
8   - yoogurt
6   - jambroz58
7   - Topi
7   - Bogy

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.247/0.226