reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

K majáku [TV film]

To the Lighthouse

Rok:
1983
Délka:
115 minut

Celkové hodnocení filmu K majáku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15126minih15126Ostře sledované vlaky (1966) 
Ostře sledované vlaky n
minih6637minih6637Dokonalý džentlmen (1992) 
The Distinguished Gentleman n
minih6467minih6467Dlouhá jízda (1996) 
Get on the Bus n
minih3443minih3443Stefanie v Riu (1960) 
Stefanie in Rio n
minih42916minih42916300: Bitva u Thermopyl (2007) 
300 n
minih16394minih16394Ponorka (1981) 
Das Boot n
minih2351minih235120 000 mil pod mořem (1997/1) 
20 000 Leagues Under The Sea n
minih2446minih2446A kdo je vinen? (1971) 
Neobchodimijat grešnik n
minih18668minih18668Sestra v akci (1992) 
Sister Act n
minih12203minih12203Mé jméno je Nikdo (1973) 
Il mio nome é Nessuno / My Name Is Nobody n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.7 %
5   - Rendys
5   - opl
5   - sekkos
5   - kata18
5   - mirisek
6   - MIGELO26

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2007) [Betac...

10:45 - 11:45

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Patagonie: Horko a prac...

10:55 - 11:50

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:45

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Láska navzdory celému světu (2...

10:15 - 12:10

89 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141518
Osobností: 606189
Fotografií: 526424
Plakátů: 253901
Obsahů a biografií: 130287

Poslední komentáře

Temná strana slunce (1997)

Temná strana slunce
Cituji :" Můj Bože, někdy   si přeju, abych se   nenarodil".To jsou první   slova Brada Pitta v jeho   prvním filmu a příběh,   který se tady více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

28 týdnů poté (2007)

28 týdnů poté
Snad mi Robinson níže   promine, ale tomuhle říká   oddechovka? Ten film je jeden   velký masakr a jatka a nic na   tom nezmění, že je to   více >

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Magická slova: Příběh J. K. Rowl...

Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové
Harry Potter je fenomén   současnosti a jeho autorka si   zaslouží, aby o její   osobnosti věděli všichni,   které svými knihami   oslovila. více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Stopařův průvodce po Galaxii (20...

Stopařův průvodce po Galaxii
Ford Prefect černoch?! Už   mě ty multikulti vnucené   postavy začínají krkat.   Sice je pravda, že Británie   už Britům nepatří, ale   tahle více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 4 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Po pár dílech spíše   rozporuplné pocity, už asi   20 let možná víc každej   točí kriminálky od Asie po   Evropu a USA a kde si   vzpomenete, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.202/0.178