Jeden svět
ohodnotit

(K)Lamač srdcí

L'arnacoeur

Další název:
Heartbreaker / Zvodca na prenájom (SK)
Země:
Rok:
2010
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
26.8.2010
„Když žena nepozná, že je v nespokojeném vztahu, přichází na scénu profesionální rozbíječ vztahů.“

Obsah filmu (K)Lamač srdcí

 
Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.arnacoeur-lefilm.c...
 
 
Distributor v ČR:
HCE, 35 mm
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu (K)Lamač srdcí >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pherkard
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.8.2018
Romanticky fil, moc smiechu nie. Vanesa sa na rolu   nehodila, moc stara a neziva. Chcelo by to   veselsiu a potrestenejsiu herecku + aj ten gigolo   bol ako z nejakeho buzi filmu. Ked uz tak trochu   muznejsi typ.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.7.2018
║Rozpočet €8,7milióna║Tržby USA   $473,254║Tržby Celosvetovo $44,329,976║ Tak   Francúzom to tento rok2010 fakt sype u komédií,   hoci Vanessa Paradis už nie je najmladšia a tá   štrbinka medzi zubami(ej, ej) vizuálne   odpudzuje, celkom sa herecky dobre držala a   výdatne nahrávala lámačovi sŕdc Romainovi   Durisovi, dejovo vyrovnané, má to iskru, skvelú   zábavnosť a taneček a lá Hriešny tanec je   taký bonbónik na vyše. /videl v kine: 90%/
Omnibus
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.6.2014
Romain Duris je hnusný pižďuch!!!
Navíc pižďuch nikoli přírodní, pižmodojný,   ale jen suchopárný pižďuch studiový,   umakartový. A neptejte se mě, co tím přesně   myslím, zkrátka je to nepovedený pižďuch a   basta! Při pohledu na jeho „herectví“ mi   lezly housenky po zádech a ježily se mi odporem   chlupy po celém těle. Zajímaly by mě dvě   věci. Za co se mi Pascal Chaumeil svým   K(l)átičem tak strašně pomstil? Prachy mu   přece nedlužím, ani holku od oltáře jsem mu   neodehnal, tak za co, Pascale, za co?! Druhou   záhadou je zdejší celkem vysoké hodnocení.   Dobrá, trailer byl pěkný a zábavný (to holt   trailery bývají), ale to, co pak ten otravný   pižďuch ve filmu předváděl, to byla   nepoživatelná směsice trapnosti, nudy a rádoby   romantických scén. V jakémkoli jiném filmu mi   pohled na líbající se Vanessu Paradis   spolehlivě zvýší nejen tep, tlak a rosný bod,   ale i napětí v mém... kardiostimulátoru, ale   tohle cicmání mé princezny s pižďuchem   Alexem, podivnou karikaturou muže, to byla   opravdu hrůza! A přitom já se na ten film tak   těšil... Já debil.
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.3.2014
Když to vezmu kolem a kolem, tak to nebyla až   tak špatná komedie. Vtipné scénky tam občas   byly, nápad zajímavej, ale...Vanessa Paradis je   jedna z mála hereček Holywoodu, která   absolutně postrádá sex-appeal. Hrudník   žádnej, v obličeji servaná, díry ve   tvařích, mezeru mezi zubama, že by se jí tam   vešla koruna v desetníkách a chvílema mi   připomínala panenku Chucky z dětský hry. Abych   pravdu řekl, tak se i střihorukýmu Edwardovi   docela divim, šílí po něm miliony ženských a   on žil s touhle. No asi má jiné přednosti :)   Její herecké schopnosti mne taky nijak   nenadchly. To, co zahrála ona, zahraje každá   druhá. Francouzská kinematografie sčítá   spoustu kvalitních snímků, ale tohle mezi ně   rozhodně nepatří--->slabší průměr 40%
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.12.2013
Neměl jsem sice tak úplně dojem, že bych   viděl zcela neobvyklý romantický snímek,   ale...
Je tu hned několik, většinou   příjemných věcí, které ho od hromady   zaměnitelných romanťáren přeci jenom aspoň   trochu separujou. Naštěstí. První věc, která   mě praštila do vočí byl charismatický Romain   Duris, není to totiž typický hezunek hodící   se do slaďáku. Stejně jako Vanessa Paradis má   kouzlo, ale že je to krásná ženská bych asi   nikdy neřekl (i když...ta mezera mezi zuby je   překvapivě...sexy!).
Další příjemnou   věcí je poměrně neotřelá či spíše dosud   málo vídaná zápletka. Ovšem kdo viděl Hitche   (kdo vlastně ne, žejo?) případně podstatně   horší (přesto příjemnou) Kamarádovu holku,   asi mu nedá moc práce odhalit v tomto takový   jejich derivát, ale rozhodně ne žádný   plagiát. Vzhledem k tomu, že tato myšlenka   nebyla zatím mnohokrát použita, opravdu baví.   Úvod je totiž naprosto výborný a přestože   jsem věděl o čem snímek je, ta dokonalá   propracovanost jeho rutinní práce mě vážně   dostala. Obzvláště sestřih akcí s různými   ženami byl fajn (Já vím, teď to možná   trošku vypadá, že komentář patří k pornu,   ale nenechte se mýlit! :-D ).
Hříšný tanec.   Tohle mě potěšilo snad úplně nejvíc. Já   tenhle film totiž zcela nepravděpodobně také   zbožňuji a dokonce mu uznávám i jiné, než   jen taneční/hudební kvality. A tím nemyslím   ty, které na něm obdivuje Juliette.
Sestra s   manželem. Tady je to tak napůl. Převážně oni   se starají o těch pár odlehčenějších   situací, někdy úspěšně, jindy tolik ne.   Podobně je na tom i Mélanie. Humor se jinak   objevuje celkem sporadicky a nutí spíše k   lehkému úsměvu než k salvám smíchu. Teda s   vyjímkou vidličky. Au!
Romantika. Je to   zvláštní, ale přestože mám v podobných   snímcích radši jejich komediální polohu než   tu romantickou, tady je to přesně naopak.   Bůhví, proč vlastně? Možná proto, že ač se   to na první pohled vůbec nezdá, mezi   ústřední dvojkou funguje chemie. A to tak že   dost. Přitom se celou dobu k sobě sotva dvakrát   nějak těsněji přiblíží i tak mám ale   pocit, jako bych jejich vzájemnou přitažlivost   cítil. Možná jsem jenom příliš fetoval,   nevím...:-D
A teď to horší. Že je základní   dějová kostra včetně strašně moc dojemného   a nečekaného konce (to je ironie, smaozřejmě)   značně klišoidní a předvídatelná mi vadilo   jenom chvíli. Že se Juliette vzdá svého   dlouholetého a pravděpodobně i dostatečně   šťastného vztahu těsně před svatbou kvůli   chlapovi, který jí vlastně jenom vodil za nos a   ona ho vůbec nezná, to už bylo horší. Ta   chemie to však částečně záplatuje. A pak   taky skutečnost, že Alex jde tolik do detailů s   tím, že má rád všechno jako jeho oběť že   já být Juliette, musel bych pojmout vážné   podezření. Ona jenom zírá, nevychází z   úžasu a prakticky jenom proto, že toho mají   (zdánlivě) tolik společného se do něj   vlastně zamiluje. A to je špatné.
Jako celek   to ale funguje obstojně a nebojím se snímek   nazvat kvalitní, příjemnou romantikou což u   mě přeci jenom už cosi znamená.
PORTER
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.6.2013
Chvílemi pokus o komediální situace,ale pusobí   spíše trapně než vtipně,chvílemi zase až   moc sladká romantika.Celkově nic moc,rozhodně   ne moje gusto.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.12.2012
Mám dojem, že Romain Duris za šest let, co   uplynulo od příšernosti zvané Arsen Lupin -   zloděj gentleman, ušel velký kus cesty. Oproti   unylé Vanesse Paradis a nezajímavým   přihrávačům byl skvělým tahounem této   příjemně francouzské komedie. A je fajn   vidět, že se Hříšný tanec stal nesmrtelným   :-)
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.7.2012
Spíš romanťák než komedie, ale vcelku vtipné   a zajímavé myšlenky na oklamání srdce=)   Úplně mi do filmu nezapadali hlavní herci, ale   globálně příjemná odpočinkovka, kterou   ovšem stačí vidět jednou...
flekl
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Jelikož mám rád realitu, tak tohle je realitě   na hony vzdálené. No, někdo má tyhle výmysly   rád. Jsou ale i horší.
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2012
Už se ani nepamatuji,kdy jsem se naposledy u   romantické komedie tolikrát nahlas zasmál   (např.utrpení s vidličkou),jako u Lamače   srdcí.Tato komedie s neotřepaným obsahem   (viděl jsem někdy profi rozvraceče vztahů ve   filmu?NE!) je nesmírně osvěžující.Protože   ona totiž dokonale zvládá situační a   konverzační humor (jako málokterá romantická   komedie) a prokličkovává mezi zaběhnutým   klišé s úžasnou neotřelou   nonšalancí.
Ano,konec je předvídatelný a   šablonovitý,ale předem jsem věděl,že se   dívám na romantickou komedii,tak proč být   znepokojený,když je mi předložena romantika a   komedie a ne drama?!
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih153918minih153918Lví král (2019) 
The Lion King n
minih32678minih32678Ta třetí (2001) [TV film] 
n
minih158573minih158573Operace Eichmann (2018) 
Operation Finale n
minih10173minih10173Když rozvod, tak rozvod (1982) 
Když rozvod, tak rozvod n
minih155390minih155390Případ mrtvého nebožtíka (2020) 
Případ mrtvého nebožtíka n
minih7780minih7780Fri-Fi-Pi (1964) [TV pořad] 
Fri-Fi-Pi n
minih27773minih27773Gladiátor (2000) 
Gladiator n
minih40338minih40338Krvavá sklizeň (2007) 
The Reaping n
minih20168minih20168Šest medvědů s Cibulkou (1972) 
Šest medvědů s Cibulkou n
minih56833minih56833Černá labuť (2010) 
Black Swan n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

(K)Lamač srdcí (2010)(K)Lamač srdcí (2010)(K)Lamač srdcí (2010)(K)Lamač srdcí (2010)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190273
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10