reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu K-9000

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.5.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.7.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2009
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
CZBoban
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.3.2016
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
AlexaPrice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.2.2009
delfínek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.2.2010
ota68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.5.2009
anys27
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6602minih6602Dobrý voják Švejk (1956) 
Dobrý voják Švejk n
minih48938minih48938Horror of Frankenstein (1970) 
n
minih10272minih10272Kleopatra (1963) 
Cleopatra n
minih9308minih9308Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) [TV film] 
Jak vytrhnout velrybě stoličku n
minih39633minih39633Grandhotel (2006) 
Grandhotel n
minih6035minih6035Deň slnovratu (1974) 
Deň slnovratu n
minih5392minih5392Čarodějky (1990) 
The Witches n
minih58787minih58787Velké putování Bolka a Lolka (1977) 
Wielka podróż Bolka i Lolka n
minih37343minih37343100 žhavých tygřic (2002) 
Girl Fever n
minih23765minih23765Zelňačka (1981) 
La soupe aux choux n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
4   - pataamat
6   - ignac1
6   - davidek
7   - satyr
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - Zdenek13
8   - iris
5   - CZBoban
4   - kata18
6   - mirisek
6   - MIGELO26
5   - AlexaPrice
10 - delfínek8
5   - ota68
10 - anys27

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

15:35 - 16:25

11 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605787
Fotografií: 526198
Plakátů: 253740
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.19/0.168