ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Julius Caesar

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2018
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2018
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.3.2010
rec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.9.2007
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2008
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19349minih19349Souboj za úsvitu (1961) 
Duel n
minih52466minih52466Virginian (1946) 
The Virginian n
minih85276minih85276Ano, šéfe! (2012) [DCP] 
Comme un chef n
minih62119minih62119Iluzionista (2010) 
L'illusionniste n
minih3932minih3932Bezstarostná jízda (1969) 
Easy Rider n
minih80079minih80079Není kam utéct (2011) 
A Lonely Place to Die n
minih57522minih57522Zlatí spratci (2004) 
The Hillz n
minih46203minih46203Hannibal (2006) [TV film] 
Hannibal: Rome´s worst nightmare n
minih40845minih40845(J)elita ze střídačky (2006) 
The Benchwarmers n
minih10173minih10173Když rozvod, tak rozvod (1982) 
Když rozvod, tak rozvod n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 % (7)
8   - clara.bow
6   - hvezdyn
7   - Kycky
5   - MaKy92z
9   - rec
10 - janika333
6   - korousvacl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161987
Osobností: 655820
Fotografií: 623934
Plakátů: 299847
Obsahů a biografií: 148715

Poslední komentáře

Skippy (1967) [TV seriál]

kde najdu seriál Skippy

Skippy
Ahoj, ráda bych vnoučatům   tento seriál přehrála, mám   na něj krásné vzpomínky,   máte tip, kde ho stáhnout,   vidět? Díky! Hanča :)

Autor: hanca53

Tři chlapi a dáma (1989) [TV ins...

Tři chlapi a dáma
Ale jo, proč ne. Naštěstí   to bylo celé krátké, takže   to vlastně ani nestihlo   začít nudit.

20191222

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Past (2020) [TV film]

Zuzana Stivínová

Past
a její herecký výkon opět   zazářil;dá se směle   přirovnat k výkonu seriálu   HBO Pustina.Film je   odvážným počinem pro   režiséra a i pro více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Perder es cuestión de método (20...

Perder es cuestión de método
Kolumbijská kinematografie je   u nás vzácná a tak   prostřednictvím režiséra   Cabrery má divák možnost   podívat se na realitu   dnešní více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Světová válka Z (2013)

Světová válka Z
Další ptákovina o nákaze,   kterou měl asi Brad Pitt   vylepšit. Nepovedlo se mu to.   To by se nepovedlo nikomu.   Pokud je scénář k ničemu,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.25/0.235