reklama
 
ohodnotit

Julie, ty jsi kouzelná

Julia, Du bist zauberhaft

Další název:
Adorable Julia
Žánr:
Země:
Rok:
1962
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Julie, ty jsi kouzelná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.2.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.3.2012
aurora45
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29847minih29847Vražda na večeři (1976) 
Murder by Death n
minih72836minih72836Není úniku (2002) [Video] 
One way out n
minih52757minih52757Pařížské blues (1961) 
Paris Blues n
minih111948minih111948Philomena (2013) [2k digital] 
Philomena n
minih11658minih11658Lucie a zázraky (1970) 
Lucie a zázraky n
minih74484minih74484L'alcova (1985) 
L'alcova n
minih31242minih31242Plíživý měsíc (1968) 
The Stalking Moon n
minih127377minih127377Nečekaná odvaha (1999) [Video] 
Unforeseen Courage n
minih36332minih36332Dědictví Ferramontiů (1976) 
L‘ Eredita Ferramonti n
minih31649minih31649Černí andělé (2001) [TV seriál] 
Černí andělé n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 % (8)
8   - curil
8   - Erkul
8   - jarda53
9   - clara.bow
9   - melakara
8   - satyr
10 - dederon
8   - aurora45

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:30 - 00:55

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecký provoz

00:35 - 01:30

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

23:50 - 00:45

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

00:30 - 00:55

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273885
Obsahů a biografií: 139053

Poslední komentáře

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.32/0.278