Duben
ohodnotit

Julie

Julia

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
138 minut
„Šílená cesta za penězi a sebeúctou.“

Komentáře k filmu Julie

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2015
Příjemné překvapení,   osobně přistupuji k   thrillerů, kde je hlavní   hrdinkou žena, s rezervou.   Už začátek filmu, který   vylíčí Julii jako   nezvladatelnou alkoholičku,   která řeší svůj život ze   dne na den, mě naladil. Její   rozhodnutí unést malého   kluka na vlastní pěst a   pustit se sama do boje s   policií a následně s   pravými únosci bez   jakýkoliv zábran, je   odvážné. Její plán je   dobrý, dokáže svými lži   přesvědčit kohokoliv, ale   nakonec stejně doplatí na   svoje ženské instinkty.   Škoda, člověk jí nemůže   ve filmu nepřát.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2012
Ožralka Julia....
Výborné psychologické   drama, které nepostrádá   napětí. Film o lidské   morálce a o tom, kam až je   člověk schopen zajít. Julia   je alkholička která padla   až na dno, místo aby to   nějak řešila udělá   fatální chybu svého   života... Film stojí na   vynikajícím výkonu Tildy   Swinton, která za roli Julie   dostala nezpočet   mezinárodních cen. Já   osobně bych jí dal i Oscara,   klobouk dolů. Za mně 80%:)
cora22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2011
Príliš dlhý film, ktorý   bol v druhej polovici tak   prekombinovaný, že hlavná   zápletka strácala na   uveriteľnosti a mne začalo   unikať KTO, KDE, AKO a s   KÝM. Tilda Swinton však   Juliu topiacu sa v svojich   alkoholických exscesoch   zahrala tak presvedčivo, že   svojim výkonom povýšila   príbeh na nadpriemerný   "akčňák". Alebo   napíšem to tak, nebyť   Tildy, tak si tento film asi   ani nepozriem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10