ohodnotit

Julek

Rok:
1979
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1980

Celkové hodnocení filmu Julek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.6.2010
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2015
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2015
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.3.2018
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.9.2007
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.5.2007
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2007
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.2.2008
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.11.2017
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2017
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41251minih41251Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit, aneb, Tak to mi ho teda vyndej (2005) [TV film] 
n
minih37172minih37172Škola ro(c)ku (2003) 
The School of Rock n
minih19076minih19076Slunečnice (1970) 
I girasoli n
minih55124minih55124Exploze (2008) 
Fire! n
minih82156minih82156Krásná Galathea (1963) [TV inscenace] 
Krásná Galathea n
minih10559minih10559Konvoj do Murmanska (1943) 
Action in the North Atlantic n
minih66886minih66886Dobré ráno, Slovensko (2009) 
n
minih98024minih98024Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) [DCP] 
Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge n
minih142255minih142255Bábušky z Černobylu (2015) 
n
minih24808minih24808Vojáci svobody I. - IV. (1977) 
Komunisté n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 % (15)
4   - Erkul
2   - jarda53
7   - jmenuji.se
7   - New
5   - mikee007
1   - Faye
5   - MildaX
6   - nick4
3   - michal33
5   - jager
6   - Milicent
10 - dederon
6   - rosta12
8   - tvo
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

82 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Pompeje: Tajemství zkamenělých...

13:45 - 14:35

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:55 - 14:10

57 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:35 - 14:35

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154567
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279932
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

Texaský masakr motorovou pilou
Snad se nenajde člověk, nebo   minimálně fanoušek hororů,   který neslyšel o tomto   snímku. Film, který   odstartoval subžánr Slasher   horor, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.146/0.11