reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Judas Priest / British Steel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.3.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2010
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.12.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12249minih12249Megaforce (1982) 
Megaforce n
minih4300minih4300Bláznova kronika (1964) 
Bláznova kronika n
minih12062minih12062Mars útočí! (1996) 
Mars Attacks n
minih59971minih59971Expedice Lambarene (1968) [TV cyklus] 
n
minih7941minih7941Goofyho tlupa (1992) [TV seriál] 
Goof Troop n
minih10182minih10182Když spravedlnost spí (1994) 
n
minih38447minih38447Nevyjasněná úmrtí - Holubí andante (1997) [TV film] 
n
minih25094minih25094Pravda zabíjí (1999) 
True Crime n
minih38225minih38225Semana Santa (2002) 
Semana Santa n
minih44745minih44745Bianca - Cesta ke štěstí (2004) [TV seriál] 
Bianca - Wege zum Glück n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - REKBRIT
8   - R.RICKIE
4   - MaKy92z
7   - Pauleto
2   - kieferr
9   - dx23

TV Program

ČT1 - Kojak: Květiny pro Mattyho (19...

08:00 - 09:35

60 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov: Svobodovi koně

09:00 - 09:25

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Popelka (2011) [TV film]

08:05 - 09:20

55 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon (2005) [TV pořad]

08:30 - 09:40

30 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141545
Osobností: 606307
Fotografií: 526447
Plakátů: 253926
Obsahů a biografií: 130296

Poslední komentáře

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Invaze terordaktylů (2016)

Tragédie

Invaze terordaktylů
Na tohle koukat v pátek   večer? Že jsem radši někam   nešel pařit :D Tragický   název filmu, tragické   postavy, tragické dialogy,   tragický více >

Autor: Lasy | Hodnocení: 3 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Hrdinský počin pilota nebo   prostě naučná rutina s   chladnou ? Sully dokáže, že   počítačová simulace nemá   lidský faktor.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Texaský masakr motorovou pilou 3...

7/10

Texaský masakr motorovou pilou 3D
Ano film se mi líbil nemá   sice moc dobré efekty ale   film se mi líbil dobrý   příběh a zajímavý konec   za to shlédnutí to stojí.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.815/0.789