ohodnotit

Jubal

Žánr:
Rok:
1956
Délka:
100 minut
„Temné vášně na zapadlém ranči.“

Celkové hodnocení filmu Jubal

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.4.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2014
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2017
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.2.2017
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2018
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2018
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2016
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2012
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46492minih46492Mistři hororu (2005) [TV seriál] 
Masters of Horror n
minih107808minih107808Takoví jsme (2013) 
We Are What We Are n
minih66086minih66086Čápi s mákem (2010) [TV pořad] 
Čápi s mákem n
minih65581minih65581Tak mi tedy řekněte (2004) [TV pořad] 
Tak mi tedy řekněte n
minih39510minih39510Kabaret U dobré pohody (1973) [TV pořad] 
Kabaret U dobré pohody n
minih119812minih119812Jeromovo tajemství (1994) 
Le secret de Jérôme n
minih50404minih50404Ztracený prapor (2001) [TV film] 
The Lost Battalion n
minih131563minih131563Jako zvířata (2013) 
Portrait of an Animal Behavior n
minih44634minih44634Highlander: Havran (1998) [TV seriál] 
Highlander: The Raven n
minih17473minih17473Přirozený talent (1984) 
The Natural n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 % (12)
9   - curil
9   - Erkul
7   - Edward52
9   - martin.stu
6   - thejduk
7   - melakara
10 - blackjack3
8   - MysteryIll
7   - motelij
9   - kapelnik
9   - ceskytulak
8   - vali55967

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 06:00

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov (2000) [TV cyklus]

05:30 - 06:00

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:05 - 06:00

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

03:45 - 06:40

119 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153521
Osobností: 638247
Fotografií: 584447
Plakátů: 277465
Obsahů a biografií: 140713

Poslední komentáře

Mnichov (2005)

Mnichov
Tak tohle šlo až na dřeň.   Na dřeň mysli zabijáka pro   ideály své země. Džungle   tajných služeb zůstala   neodkryta, kdoví jestli   někdo na více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Fantastická zvířata: Grindelwald...

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
Klady: Úžasné scenérie,   triky , neobvyklá zvířátka   a akční konec.
Zápory: Zbytečně   dlouhé, nudné   vysvětlování v první   části filmu a hodně   otevřený konec .

Autor: wena | Hodnocení: 7 / 10

Dítě jako každé jiné (2018)

TOP film. 90%

Dítě jako každé jiné
Skvelá rodinná dráma ktorá   môže byť aj bohužiaľ   pravdivá. Prvá polovica   filmu je výborná, zo   začiatku si pomaly zvykáme   na hercov více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Zmizení (1995) [TV epizoda]

Zmizení
Hned po ránu nastane v domě   velké pozdvižení - bez   vysvětlení zmizí Mikuláš   i Flo, Linda je rozhádaná s   Olivierem, ale o důvodu   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Protilék (1995) [TV epizoda]

Protilék
Velmi vtipná epizoda, v níž   je Lola doslova posedlá   přitažlivostí k Alexovi a   přesto dělá vše proto, aby   mu dokázala odolat. Všude   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.355/0.323